1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Profile

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Kestrel, Lipiec 9, 2010.

  1. Kestrel

    Kestrel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 7, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Widawa
    Mam małe pytanko. Mam konsole od wczoraj i mam ją na spółkę z bratem. Co mam zrobić, żeby jak zacznę w coś grać, a potem on wejdzie i będzie chciał włączyć nową grę to żeby mi nic nie usuwał. Myślę, że muszę utworzyć nowy profil ale za bardzo jeszcze nie znam konsoli i nie chce w nią ingerować. Z góry dzięki.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    ja tak samo

    wracając do pytania stwórz dwa profile jeden twój drugi jego kiedy on wejdzie do pokoju powiedz że tylko wyłączysz grę spokojnie wszystko zapisz potem naciśnij X (logo xboxa na padzie) i Y potem kliknij "TAK" i masz menu
     
  4. Kestrel

    Kestrel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 7, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Widawa
    Aha czaje czyli po prostu trzeba stworzyć drugi profil i jak ja (albo mój brat) będziemy chcieli wejść to po prostu zmieniam profil w tym menu konsoli (czyli po wciśnięciu symbolu na środku pada), jeżeli dobrze zrozumiałem.
     
  5. Kestrel

    Kestrel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 7, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Widawa
    To jeszcze małe pytanko. Czy można wrócić do wyboru jednego z tych podstawowych ludkó?
     
  6. komran

    komran Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Podkarpacien
    Tak dobrze zrozumiałeś. Najpierw się wylogujesz ze swojego profilu a potem logujesz na drugi.

    Tak można wrócić. Dajesz profil i tam edytuj avatar jest opcja albo coś podobnego.
     
  7. Kestrel

    Kestrel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 7, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Widawa
    Dzięki za pomoc chyba już sobie poradzę:)
     
  8. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    To trzeba kliknąć [​IMG]:D
     
  9. promi

    promi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    584
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    A ja Ci jeszcze zaproponuję wyłączyć opcje autologowania na pierwszym profilu.
    Dzięki temu po włączeniu konsoli najpierw trzeba będzie wybrać profil (Twój lub brata), a nie tak jak masz teraz ze pierwszy profil od razu się loguje.
     
Wczytywanie...

Poleć forum