1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Profile

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Vaarth, Luty 20, 2009.

  1. Vaarth

    Vaarth Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2008
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Grudziądz
    Witam amm problem chodzi o to,ze zrobilem nowy profil na którym zalogowałem się do uslugi xbox live i czy jest mozliwosc żeby xbox live mieć na 1 profilu?! bardzo dziekuje za odpowiedzi :D
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. jarek43_16

    jarek43_16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2008
    Posty:
    254
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Lisów
    zaloguj sie na starym profilu na xlive, dużo osób zakładało nowe konta, a niepotrzebnie, bo pewnie się wylogowałeś i utworzyłeś nowe konto
     
  4. Paviano

    Paviano Banned

    Dołączył:
    Luty 16, 2009
    Posty:
    255
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Jarocin
    No jeżeli zrobiłeś na 1 profilu to masz na ten profil, a na innych nie.
     
  5. Vaarth

    Vaarth Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2008
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Grudziądz
    A jezeli kupie nastepnu kod to bede mogl sie na 1 koncie zalogowac?
     
  6. nakoz

    nakoz The Legend Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2008
    Posty:
    827
    Polubienia:
    66
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków - Irlandia
    tak, wystarczy że uruchomisz tamten pierwszy profil (silver) i na nim zrobisz gold-a.
     
  7. Vaarth

    Vaarth Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2008
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Grudziądz
    Tylko ze mam na 3 profilu membership 1 mies gold a na 1 nie mam wogole. To co musze zrobic zebym mial neta na 1 profilu!?
     
Wczytywanie...

Poleć forum