1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Proglem z uruchomieniem Assault on dark athena

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez sarinek, Maj 23, 2009.

  1. sarinek

    sarinek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    96
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Czesc, spatchowałem na wave3, nagrałem i włączam. pojawia się poczatek, potem logo ATARI i gra sie zacina. cała konsola wisi. czy macie moze podobny problem?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Palik

    Palik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2008
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Żagań
    Powinieneś spatchować na wave2 :p nie no joke :p Ja też tak miałem i pojawił mi sie Rrod... Sprawdź czy to tylko w tej grze tak masz.
     
  4. piotran20

    piotran20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jest jeszcze możliwość, że gra jest nagrana z za dużą prędkością, lub to wina płytki. Na jaką płytę nagrałeś?
     
  5. Verbaclous

    Verbaclous Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Suwałki
    Ja tak miałem za dwoma pierwszymi razami jak uruchomiłem płytkę. Następnego dnia za trzecim już ruszyło i mogłem grać.
     
  6. sarinek

    sarinek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    96
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    no właśnie nagrałem tak jak zawsze prędkością 2,4 i na verbatimach. nigdy nie miałem jeszcze problemów z żadnym szpilem. dziwna sprawa:/
     
Wczytywanie...

Poleć forum