1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Program AP2.5

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez dani13, Grudzień 26, 2010.

  1. dani13

    dani13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2010
    Posty:
    105
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Witam
    mam pytanie; Czy opłaca sie czekac na jakiś program , który ominie AP2.5 (mam Ixtreme1.6 i najnowszy dash), czy lepiej zrobic flasha LT+, bo ten ,,program'' nie wyjdzie?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. RevoCent

    RevoCent Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 7, 2010
    Posty:
    102
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz
    Moim zdaniem lepiej zrobić flasha LT+ bo będziesz miał z tego nawet więcej korzyści :)
     
  4. dani13

    dani13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2010
    Posty:
    105
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    ale chodzi mi o to czy wogóle wyjdzie program co ominie ap2.5?
     
  5. RevoCent

    RevoCent Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 7, 2010
    Posty:
    102
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz
    Na pewno, ale będzie trzeba trochę poczekać... A tak to pójdziesz, przerobisz na LT+ i nie musisz czekać na żaden program co ominie to nowe zabezpieczenie.
     
  6. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
    Na pewno to Chopin nie zyje. Nic takiego nie wyjdzie, trzeba przerobic na LT+
     
  7. RevoCent

    RevoCent Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 7, 2010
    Posty:
    102
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz
    To wiem... Czyli jednak musi przerobić na LT+. Nie ma innej możliwości.
     
  8. dani13

    dani13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2010
    Posty:
    105
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Trudno.. Jak trzeba to trzeba. Do zamknięcia
     
Wczytywanie...

Poleć forum