1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

program ftp -> xbox360 ->dysk

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez paczos, Maj 16, 2011.

  1. paczos

    paczos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2011
    Posty:
    125
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    może ktoś sie tym bawi szukam dobrego programu by połączyć xboxa poprzez ftp ,próbowałem totalcomanderem ale coś nie widzi

    ps. jeśli zły dział proszę o przeniesienie bo widzę ze tu ktoś lubi za darmo ostrzeżenia rozdawać
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
    Ja do ftp (nie w xboxie, ogolnie) uzywam FlashFXP. Sprobuj moze pomoze
     
  4. paczos

    paczos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2011
    Posty:
    125
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    tak samo jak tc czyli brak połączenia, może się nie da bo nigdzie na ten temat nie znalazłem, ale jak się dało xbox1 to i 360 powinno dac rade jest ktoś taki co podpinał pod ftp swojego xboxa niech napisze pare zdań
     
  5. L4mia

    L4mia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2009
    Posty:
    673
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    KRK
    "to łatwe" - uruchamiasz na xbox360 serwer FTP który wcześniej na niego wgrywasz a potem już tylko klient z pc i łączysz się po nadanym wcześniej stałym ip
     
  6. kufer111

    kufer111 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2008
    Posty:
    618
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zdolny Śląsk
  7. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    Totalcomander - uruchamiasz na X XexMenu , lub FSD inaczej TC nie zobaczy X. Login i hasło w TC wpisujesz xbox , a adres IP musisz zczytać z FSD , bądz rutera no i połącz - musi hulać.
     
  8. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12084
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Chłoppaki on zapewne pisze o konsoli bez jtag.:) Więc odpowiedx nie da się.
     
  9. paczos

    paczos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2011
    Posty:
    125
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    dzięki dałem rade wgrałem jak kolega pisze XexMenu v1.0 i działa no nie wiedziałem ze coś musi być do konsoli wgrane myślałem ze jak już jest w sieci to połączysz bez problemu można zamknąć
     
  10. warez007

    warez007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2010
    Posty:
    70
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    ŁDZ
    2.0.13146.0 BETA działają awatary nie fleszuje napędu hitachi i slima 0225
     
  11. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    przeczytales chociaz o co chodzi? bo dales linka do oryginalnego dasha a kolega ma jtaga.
     
Wczytywanie...

Poleć forum