1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Program Horizon i pytanie

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez XBOX-M4ST3R, Listopad 2, 2012.

  1. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Witam. Podłączyłem swój HDD do kompa w celu przesłania plików na dysk i przy okazji zrobiłem sobie kopie zapasową profilu/save'ów. Chodzi mi o to co oznaczają przy niektórych save'ach zielone lub szare kropki. Np. przy DiRT 3, DiRT 2, Forza Horizon, LIMBO(arcade) mam zielone a przy Tony Hawk's PS HD(arcade) nie mam. Podałem akurat tylko taki taki przykład. Co to ma za znaczenie??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. klaudia2697

    klaudia2697 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2013
    Posty:
    84
    Polubienia:
    32
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Chorzów
    Tak jak jest zielona kropka to oznacza że możesz modowac save
     
  4. Porra na rrabarrbarr.

    Porra na rrabarrbarr. Banned

    Dołączył:
    Luty 24, 2014
    Posty:
    83
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Male odkopanie...

    @up
    Modowac save? Np zmienac ilosc coinsow, przypisac do innego profiu itp? :)



    Jesli masz ochote za mną pograć, dodaj do znajomych! Suodki Jak Mjut
     
  5. klaudia2697

    klaudia2697 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2013
    Posty:
    84
    Polubienia:
    32
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Chorzów
    Nie wiem czy możesz przypisać inne save pewnie jak by się pokomainowało to tak.
    Ogólnie co do dodawania kasy to tak o to chodzi czasem też da się dodawać przedmioty oraz odblokowywac poziomy

    Naklikane z intermagicznego telefonu Sg 4s
     
  6. Morph

    Morph Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 23, 2013
    Posty:
    146
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Tarnów
    Także trochę odkopie:D W zasadzie każdy save można modować, do wielu gier stworzono narzędzia specjalnie do tego celu. Jeśli owe nie istnieją zawsze zostaje grzebanie binarne :p Można także wziąść save z innej konsoli, sztuka polega na tym żeby przypisać id z twojego sava (id konsoli oraz profilu) do sava który chcesz użyć i dopiero wtedy wrzucić na swoja pamięć
     
Wczytywanie...

Poleć forum