1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Program horizon nie uruchamia się

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez szwagier321, Wrzesień 19, 2013.

  1. szwagier321

    szwagier321 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 12, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam problem otóż po zainstalowaniu programu horizon oraz niezbędnego programu net framework 3.5 włączam plik exe pojawia się logo xboxa a potem nic się nie dzieje nie pojawia się nic. Co mam w tej sytuacji zrobić? Za odpowiedzi serdecznie dziękuje.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. horse

    horse Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 27, 2009
    Posty:
    96
    Polubienia:
    42
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
    A jak długo czekasz? u mnie uruchamia się po tym logo czasem 1-2 minuty.
     
  4. szwagier321

    szwagier321 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 12, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. don84

    don84 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2008
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Miasto Łódź ;)
    ja mam podobny problem tylko po instalacji gdy próbuje go włączyć od razu mi wyskakuje że program został zatrzymany wyszukaj pomocy w trybie online.
    Ma ktoś może jakąś recepte na to?
     
  6. denioksg

    denioksg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 17, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam również mam z tym programem problem posiadam net framework 3.5 sp1 i ten horizon probuje go wlaczyc chwile nic sie nie pojawia a po chwili wystapil blad w aplikacji horizon.exe itp. pol dnia dzisiaj na to zmarnowalem probowalem odinstalowywac i horizona i net frameworka i jeszcze raz wgrywac ale nic z tego bardzo bede wdzieczny za pomoc ;D
     
  7. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2723
    Polubienia:
    787
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Jaki system masz ( jako administrator i/lub w zgodności z xp )? Zainstaluj framework 4.5.
     
  8. denioksg

    denioksg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 17, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    W sumie to mam tak system : xp professional wersja 2002, dodatek service pack 3
     
Wczytywanie...

Poleć forum