1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Programator do xboxa 1 (nie 360) . Kupie

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mcmoore, Grudzień 30, 2010.

  1. mcmoore

    mcmoore Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2010
    Posty:
    75
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    daleko
    Jakoże niemogę pisać w dziale giełda takwięc napisze tutaj. Otóż kupię programator do xboxa(nie 360 tylko tego orginalnego) do odzczytania eeproma. Cena do negocjacji...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Wystarczy wtyk lpt i rezystorki. Tak, mowie o x1.

    Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
     
  4. mcmoore

    mcmoore Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2010
    Posty:
    75
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    daleko
    Tylko tutaj rodzi sie problem poniewaz niemam lutownicy mieszkam dosc daleko od elektrycznego i niemam z takimmi rzeczami doswiadczenia....
     
  5. Crummy

    Crummy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2010
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  6. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    nawet posiadajac gotowy programator musisz lutowac.
     
  7. mcmoore

    mcmoore Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2010
    Posty:
    75
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    daleko
    tylko na allegro niema takich (tak mi sie wydaje sprawdzalem ale nic niema)
     
  8. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
  9. mcmoore

    mcmoore Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2010
    Posty:
    75
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    daleko
    " niemam lutownicy mieszkam dosc daleko od elektrycznego i niemam z takimmi rzeczami doswiadczenia" rozumiesz???
     
  10. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    A jak sobie wyobrazasz odczyt eeorom na programatorze? Musialbys wylutowac kosc i wlutowac ponownie. Wiec jak nie masz lutownicy i nie znasz sie to nawet nie zaczynaj.

    PS: Programator Willem bedzie sie nadawal :p

    Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
     
  11. mcmoore

    mcmoore Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2010
    Posty:
    75
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    daleko
    znaczy sie z lutownica raczej nie bedzie problemu ale z lutowaniem tego programatora by byl. Tak wiec temat do zamkneicia a programator raczej kupie...
     
Wczytywanie...

Poleć forum