1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Programowanie coolrunnera

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez MeSolD, Grudzień 1, 2013.

  1. MeSolD

    MeSolD Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 31, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam przymierzam sie do instalacji rgh na mojej konsoli. I wyczytalem ze glitcher mozna zaprogramowac przez lpt. I tu moje pytanie do was czy mozna uzyc przejsciowki usb<-> lpt? Oczywyscie wczesniej zrobiony kabel podlaczyc do lpt w przejsciowce.

    Tapnięte z Ace
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Semimav

    Semimav Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2010
    Posty:
    148
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    Teoretycznie mozna ale gdzies czytalem ze dzieja sie rozne cuda jezeli chodzi o takie wynalazki jak emulatory portu LPT. Jaka masz konsole?
     
  4. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2720
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Bez różnicy na konsolę, zobacz może się uda zaprogramować, a jak nie to zanim kupisz chip poproś może sprzedawca Ci zaprogramuje pod Twoją płytę.
     
  5. MeSolD

    MeSolD Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 31, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok. Poproszę sprzedawcę o zaprogramowanie jak będę kupować coolrunnera a pytanie kieruje to do was bo nie mam portu lpt na mojej płycie głównej. A konsolka to Arcade jasper z najnowszym dashem.
     
  6. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Rgh 2.0 na falconie i robisz to pierwszy raz ? No to z całego serca życzę ci powodzenia. Zeby nie było trollingu podpowiem ze najlepiej idą na cr3 lite. Co do programowania czipa przez sprzedawce to ci powiem ze falcona mozna zrobic na 3 różnych wsadach, wiec Istnieje bardzo duze prawdopodobieństwo ze napotkasz spory problem z bootowaniem.

    Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
     
  7. MeSolD

    MeSolD Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 31, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    POPRAWKA mam jaspera nie falcona ;/ źle wczoraj spojrzałem na końcówkę przepraszam za wprowadzenie w błąd. Proszę bez trollingu. Będzie jakaś różnica ?
     
  8. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2720
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Będzie bo raz lepiej na wsadzie A raz na B a czasem na Falcon pali idealnie.
     
  9. MeSolD

    MeSolD Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 31, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Temat do zamknięcia.
     
  10. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Najlepiej niech ci wrzuci wsad A do czipa. Zamykam temat. Jak bedziesz mial jakis problem przy przerobce pytania zadawaj w istniejących tematach.

    Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
     
Wczytywanie...

Poleć forum