1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Programowanie Glitchera za pomocą Matrix nand flasher

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Pankowsky:D, Październik 23, 2013.

  1. Pankowsky:D

    Pankowsky:D Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 2, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Czy jest możliwe zaprogramowanie glitchera ( coolrunner D) za pomocą mtx?
    pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. boby2pc

    boby2pc Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    1469
    Polubienia:
    120
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa
  4. Semimav

    Semimav Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2010
    Posty:
    148
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    Skoro da sie zaprogramowac matrixa kablem lpt od CR to pewnie w 2 strone tez da rade.
     
  5. Pankowsky:D

    Pankowsky:D Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 2, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ktoś ma jakieś informacje że komuś się udało? CR da się zaprogramować przez lpt? jest jakiś poradnik?
     
  6. boby2pc

    boby2pc Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    1469
    Polubienia:
    120
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa
    przez lpt robisz tak samo jak matrixa (glitcher, nie programator). To ten sam chip i oznaczenia na złączu do programowania ma te same
     
  7. Semimav

    Semimav Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2010
    Posty:
    148
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    Odpalasz JR wybierasz LPT port 387 nastepnie klikasz "prog...CR" wybierasz wsad i gooooo...i idzie:). Nie zapomnij przestawic switcha na "prog". Do jakiej plyty glownej chcesz wsadzic tego cr?.
     
  8. Pankowsky:D

    Pankowsky:D Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 2, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Do nieszczęsnego Falcona CB5774, wiem, wsad albo B albo Falcon. Ide robić kabel lpt :) Dzieki za pomoc
     
  9. Semimav

    Semimav Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2010
    Posty:
    148
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    U mnie na tym samym falconie cr nie ruszyl ani na b ani na "falcon" ani na zadnym innym...dal rade dopiero chip matrix-a ze wsadem RGH2 E (360gcprog).
     
Wczytywanie...

Poleć forum