1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Programwoanie Coolrunner za pomocą LPT - błedy nie widzi glitchera

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Pankowsky:D, Październik 23, 2013.

  1. Pankowsky:D

    Pankowsky:D Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 2, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Kabel LPT jest zrobiony z tego shcematu: Simple File Sharing and Storage. . wszystko podłączone, łącznie z 3V. Następnym krokiem jest podłączenie wszystkiego do kompa, świeci mocno czerwona led i lekko zielona., J-runner pluje : TDO MISMATCH, ggbuild pluje że nie widzi programmera, a 360gcProg mówi, że glitcher jest nie zasilony. Próbowałem na dwóch komputerach, na jednym j runnner tylko nie działał. Jakieś propozycje? dodam, że kable poprawiałem 40x. Dodatkowo dodam , że oryginalnei wtyczka ma złączone ze sobą wejścia od 25 do 18, czyli GND
    Pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
  4. Semimav

    Semimav Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2010
    Posty:
    148
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
  5. Pankowsky:D

    Pankowsky:D Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 2, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Kabel według schematu, wszystko polutowane jak powinno być, niestety dalej te same błedy. Windows XP, może to jego wina ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum