1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Programy img burn i Cdclone nie działają

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Modzel12, Październik 14, 2014.

  1. Modzel12

    Modzel12 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 12, 2014
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak to u mnie bywa problem na problemie. Muszę nagrać grę XGD 3 w Nero (img burn i CDCLONE nie działa z) na lt 2.0. Pytanie brzmi jak ?
    Cd Clone ma taki problem ze jest oczekiwanie na (nazwa nagrywarki ) tsstcorp 208AB i tak godzinę i nic próbowałem nagrać diablo 3.
    Proszę o szybką pomoc.

    Alert Popraw nazwę tematu bo inaczej go zamknę , czytaj regulamin + warn "Nazwa tematu nie opisuje problemu (np. Pomocy,Problem)//baton

     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    W nero nie nagrasz gry. A co się dzieje w imgburn?
     
  4. Modzel12

    Modzel12 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 12, 2014
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Pojawia się u dołu okienka Device Not Ready (Medium Not Present)
     
  5. Nemezis30

    Nemezis30 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2014
    Posty:
    258
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    A na jakiej płycie chcesz to nagrać? Według mnie musisz kupić sobie nagrywarkę bo nic na tym nie nagrasz.
     
  6. Modzel12

    Modzel12 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 12, 2014
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Niestety Verbatim u mnie zakupić nie można. Chcę użyć maxwella. Nagrywarka ta powinna nagrać, mój kolega na takiej nagrywa wszystko chodzi dobrze jest ona wbudowana w laptop toshiba. I tutaj chcę się dowiedzieć dlaczego w cd clone jest oczekiwanie a w 2 medium not present dodam że w nero wszystko śmiga dobrze
     
  7. Modzel12

    Modzel12 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 12, 2014
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odświeżam

    Alert Zmieniasz nazwę tego tematu czy mam go zamknąć. Odświeżamy co 24 h zwracaj na to uwagę bo poleci warn.



    Info Modzel12 w odpowiedzi na Twoją prośbę nazwa zmieniona//baton

     
  8. Modzel12

    Modzel12 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 12, 2014
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odświeżam
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. >Pollux<
    Odpowiedzi:
    18
    Wyświetleń:
    884
  2. damianradom
    Odpowiedzi:
    3
    Wyświetleń:
    1727
  3. avoid
    Odpowiedzi:
    3
    Wyświetleń:
    530
  4. tajfun671
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    1489
  5. XgameX
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    539

Poleć forum