1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Prośba o pomoc w połączeniu Xbox 360 Elite z routerem D-Link poprzez Wi-FI

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Skobelek, Październik 30, 2010.

  1. Skobelek

    Skobelek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 30, 2010
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam ,mam prosbe. Wytlumaczy mi ktos jak moge sie polaczyc z routerem D-Link. Kupilem Boxa ,przyznam ze jestem zielony w temacie. Z góry dzieki za pomoc ;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Lukkon

    Lukkon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Rybnik
    czesc,
    Musisz sie zaopatrzyc w takie urzadzenie

    WIRELESS NETWORKING ADAPTER XBOX 360/NOWY/-MERCURY (1283387584) - Aukcje internetowe Allegro podlaczasz i musisz dac wyszukiwanie sieci bezpzrzewodowych ajak znajdzie to dalejsz polacz,wpisujesz haslo i powinno byc ok,ale nie wiem jak z uzytkowaniem wiec niech sie wypowie kto kto uzywa. Slyszalem ze gra nie jest warta swieczki,wiec jesli masz mozliwosc podlacz kablem. Ja mam polaczone przez Wifi slima i przez jakis czas byly klopoty dopiero jak przenioslem ruter blizej to bylo ok.
    Poszukaj bo podobnych tematów juz kilka bylo,napewno znajdziesz wyczerpujaca odpowiedz.
     
  4. Skobelek

    Skobelek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 30, 2010
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dzięki za odpowiedź. Nie wiem do czego ten adapter. Ale bez niego wykrywa mi dostępne sieci. Łaćze się z tą co jest router ale wyskakują jakies komunikaty:/ Mimo to dzieki za odpowiedz ;) Jakbys mogl mi wyslac jakies przydatne linki? i czy jak polacze przewodem nie bedzie wogole problemow??
     
  5. Skobelek

    Skobelek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 30, 2010
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Polaczylem sie z internetem. Chce polaczyc sie z Xbox LIVE. Wpisuje adres email oraz haslo. I pojawia sie problem, wyskakuje komunikat"Wskazany Windows Live ID jest powiazany z innym tagiem gracza.Wprowadz inne Windwos Live ID i Haslo". Prosze Was o pomoc.
     
  6. domin147

    domin147 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 29, 2010
    Posty:
    101
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    wprowadz jakies inną nazwe i hasło i powinno hulac?
     
  7. Skobelek

    Skobelek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 30, 2010
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    okej ,ale bylejaka nazwa i haslo ?? czy musze sie rejestrowac gdzies?? sory ze tak pytam ,ale jestem swiezak totalny jesli chodzi o konsole ,to dla mnie nowosc.

    Tam mam wpisac maila i haslo ,nie wiem o co chodzi ,pomozcie ;)
     
  8. Alex_Xbox

    Alex_Xbox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2009
    Posty:
    104
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Zarejestruj się normalnie z poziomu konsoli, dostaniesz nawet golda na miesiąc :d
     
  9. Skobelek

    Skobelek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 30, 2010
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    aha ,czyli co mam wpisac w polu email i haslo? email i haslo do maila czy co ? objasni mi to ktos? bo wpisuje maila i haslo i wyskakuje ten komunikat "Wskazany Windows Live ID jest powiazany z innym tagiem gracza.Wprowadz inne Windwos Live ID i Haslo". Prosze o chlopskie wytlumaczenie.
     
  10. Alex_Xbox

    Alex_Xbox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2009
    Posty:
    104
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Niestety ale nie mam teraz dostępu do konsoli ale, wejdź w zakładkę związaną z Twoim profilem (prawdopodobnie aktualnie masz profil offline), i będzie napis w stylu: Dołącz do usługi xbox live lub jakoś tak, dalej normalnie wypełniasz formularz PRAWDZIWYM emailem, dalej zapyta Cie czy chcesz mieć darmowego golda i tam wpisujesz sobie swój login/email (nie pamiętam już) i hasło z poprzedniej rejestracji. Po tych czynnościach powinieneś się cieszyć darmowym przez 1 miesiąc xbox live :)
    Pozdrawiam Alex
     
  11. Skobelek

    Skobelek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 30, 2010
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    wchodze w profil i w dolaczenie do xlive. I wyskakuje mi na wstepie email i haslo. Wpisuje emaila swojego i haslo i wyskakuje ten komunikat. "Wskazany Windows Live ID jest powiazany z innym tagiem gracza.Wprowadz inne Windwos Live ID i Haslo" :/ jak wpisuje inne haslo ,lub mail to pisze mi zebym zajrzal na passport.net cos tam cos tam.
     
  12. paysker

    paysker Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2009
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szwecja
    wychodzi na to ze meila masz już wykorzystanego na inny profil, miałem to samo.
     
  13. Skobelek

    Skobelek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 30, 2010
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Juz wszystko ogarnalem ,polaczylem sie takze zamykam temat ;)
     
  14. Lukkon

    Lukkon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Rybnik
    Ten adapter jest poto zeby sie polaczyc z routerem poprzez WIFI ale skoro znajduje CI sieci bezprzewodowe to masz konsole SLIM a nie ELITE tak jak wczesniej pisales.
     
Wczytywanie...

Poleć forum