1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Prośba o pomoc

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez loobleen, Listopad 28, 2009.

  1. loobleen

    loobleen Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 28, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam , potrzebuje pomocy trochę sobie poczytałem tematów dla " Świeżaków" trochę mi to rozjaśniła spraw ale nie do końca. Ale do rzeczy , więc tak z przyjaciółmi szykujemy się do kupna xbox 360, poczytałem trochę o awaryjności i z tego co wiem to kosole na płytach Jasper są najmniej awaryjne ,ale koszt ich przerobienia jest dość duży. Kosola ta będzie nam służyła głównie do Gry w Fife bo wszyscy jesteśmy fanami Piłki nożnej. Czyli nie potrzebujemy żadnych funkcji jak xbox live etc. Chciałbym prosić o polecenie nam optymalnego rozwiązania, nie jest nam potrzebna wersja z dyskiem ponieważ nie będziemy z jej korzystać, co wybrać z jaką płytą aby zaraz kosola nie padła ale też koszt przeróbki nie był taki duży, może wiecie gdzie można tanio kupić ???
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Crysis

    Crysis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Jak nie chcesz się logować do X-Box Live to proponuje ci kupić Falcon u mnie przerobienie kosztuje 50zł ;) na allegro też widziałem , że tyle kosztuje :) . Za 650 - 700zł dostaniesz takiego x-box'a i nawet przerobiony :) .
    PS.Tylko pacz żeby był z HDMI bo te właśnie mają bardzo małą awaryjność . Pozdro
     
  4. Mr.Wichtig

    Mr.Wichtig Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2008
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    1) a co ma wspólnego logowanie się do Live z rodzajem płyty głównej?
    2) przerabiasz napęd konsoli, rodzaj płyty gł. nie ma wpływu na cenę przeróbki

    zarówno falcon jak i jasper mają hdmi, falcon jest bardziej awaryjny
    ("pacz" omg...)

    loobleen
    sam już sobie odpowiedziałeś jaką konsolę kupić
    kup Arcade Jasper, najlepiej już przerobionego (np. na allegro) to taniej wyjdzie, i tyle.
     
  5. Kisielisodd

    Kisielisodd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    Konsole mam od półtorej miesiąca, wczoraj opłaciłem sobie abonament Xbox live na 3 miesiace, po tym jak mi ię skończył darmowy (wiem wiem, są w sumie 1x3 miesiące ale na jednym gram mam gametaga i nie chce kolejnego zakłada) Też myślałem że Live nie jest mi zupełnie potrzebny do póki nie spróbowałem. Granie przez siec to często wielokrotnie większa frajda niż singiel. Na Twoim miejscu kupił bym Arcade z płytą jasper, nie przerobionego, i spróbował pograc w sieci, zwłaszcza w grę która jest wprost stworzona do tego (chyba :), nie gram bo akurat piłek kopanych nie lubię) zawsze później można konsole przerobi.
     
  6. peja101

    peja101 Banned

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    100-lica
    ja też żałuje przeróbki i w najbliższym czasie konsole "odprzerabiam".
    Live jest lepszy od iXtreme.
     
  7. loobleen

    loobleen Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 28, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ok a jeszcze jedno pytanie kolega mi mówił , że co jakiś czas trzeba patcha nowego wgrywać. To prawda że jeżeli gra np: chodzi pod patch 1,5 a mamy 1,4 to nie bedzie działać ?
     
  8. peja101

    peja101 Banned

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    100-lica
    Będzie działać, ale trzeba ja spatchować na pc przed nagraniem. Mimo wszystko polecam zrobić update do 1.61 no chyba, że trafi się wam napęd hitachi to wtedy do 1.51 i WSZYSTKO wam pójdzie bez patchowania.
     
Wczytywanie...

Poleć forum