1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Prosba o pomoc

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez peter28, Grudzień 17, 2008.

  1. peter28

    peter28 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2008
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wiec tak,mam pewien mentlik w glowie,mam zamiar w najbliszych dniach kupic konsole,dzisaj się pytalem sprzedawce czy na moim sprzecie bedzie chodzilo w miare ok.

    Mam tv ale bez wejscia hdmi i wejscie vga,wiec pomysalem ze mój monitor poradzi z tym problem,wiec zapytałem sie sprzedawcy który sprzedaje konsole i nie potrafil odpowiedziec na pytanie czy moj monitor lcd samsung syncmaster 740N poradzi sobie[moim zdaniem tak] z tego co sie z orinetowalem trzeba tez dokupic kabel vga,wiec zastanawiam się czy kupic konsole,czy poczekac i kupic Tv i konsole

    Prosze o pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. royu

    royu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2008
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bielsko- Biała
    poradzic to sobie poradzi nawet zwykly tv :) no ale jak podepniesz pod monitor to bedziesz mial lepszy obraz. potem ewentualnie sobie dokupisz tv lcd :)
     
  4. obcy33

    obcy33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    616
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz/Świecie
  5. peter28

    peter28 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2008
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  6. obcy33

    obcy33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    616
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz/Świecie
  7. peter28

    peter28 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2008
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    rozumiem,w zestawie jest kabel na zlacze euro? czy tez trzeba dokupic ? i to ostanie pytanie:)
     
  8. obcy33

    obcy33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    616
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz/Świecie
    w zestawie są:
    audio-video(euro) i component - na jednym kablu
    HDMI jeżeli masz premium lub elite z tym wyjściem

    dokupić trzeba w razie potrzeby
    vga
     
Wczytywanie...

Poleć forum