1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Prosba o pomoc

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez spajker, Maj 27, 2012.

  1. spajker

    spajker Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 24, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam wszystkich mam problem z najnowszymi grami mam konsole slim z napedem liteon przerobiona na lt2 i wszystkie gry dzialaja forza 4 tylko takie jak Tom Clancy's Ghost Recon Max.Payne.3 nie dzialaja pojawia sie komunikat ze trzeba zaktualizowac ja nigdy nie podlaczalem do netu.Co zrobic nie chce zeby mi usunelo przerobke i nie zamierzam grac w internecie jest jakas rada na to?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Patrz "Aktualizacja tematu" z sygnatury (sam koniec pierwszego posta).
     
  4. spajker

    spajker Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 24, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Przepraszam ale nie wiem jak to znalesc prosze ni podac link bede wdzieczny
     
  5. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Aktualizacja tematu (19 maja 2012r.):

     
  6. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Link masz w obrazku Battlefield'a 3 --> kliknij w niego.
     
  7. spajker

    spajker Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 24, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok dzieki wielkie a powiedz czy usunie mi przerubke? jak zaktualizuje do najnowszego dasha z pendraiwa?beda chodzic mi gry te co teraz mi chodza ? forza itp.? Gdzie sprawdzic w konsoli jaki dash mam?
     
  8. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Wszystko masz wytłumaczone w "Aktualizacji tematu". To jest obszerna kwestia. Musisz ja dogłębnie przeanalizować.
     
  9. spajker

    spajker Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 24, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A powiedzcie jaka przerobka jest najlepsza i ile kosztuje tak okolo jestem ze slaska pozdrawiam
     
  10. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  11. spajker

    spajker Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 24, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok ale lt 3.0 jest lepsze od rgh?ja osobiscie nie gram online bo do gry w internecie mam kompa a xbox360 mam do gry w domu.Czy na rgh dostane bana jakbym przypadkiem weszedl na internet?
     
  12. Kakira

    Kakira Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 29, 2012
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nie ma takiej możliwości, nie dostaniesz bana, rgh nie działa w xbl.

    ( Wysłane z Tablet PMP7074B3G GSM Prestigio za pomocą Tapatalk. )
     
  13. spajker

    spajker Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 24, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    co to znaczy ze nie dziala w xbl?mozna grac w online na rgh?czy tylko lt 3.0
     
  14. mataman

    mataman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    736
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
  15. spajker

    spajker Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 24, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli najlepsza przerobka to jest rgh ale wada jest ze nie mozna grac online tak?Zaleta ze wszystkie gry chodza.Lt 3.0 czy gry ktore chodza mi na lt 2.0 beda chodzic dalej czy trzeba przegrywac na nowo lub jakies triki uzywac?Jezeli trzeba przegrywac na nowo to koszta sa duze i chyba lepiej zainwestowac w rgh.A jaki najlepszy chip jest teraz prosze podac nazwe to poczytam sobie lub jakis artykol
     
  16. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Jeśli przerobisz konsolę na LT 3.0, to od nowa będziesz musiał nagrać gry XGD3 i XGD2_AP2.5. Po podłączeniu konsoli z RGH do sieci, praktycznie natychmiastowo dostaniesz bana. Nie grasz online - oddaj konsolę do modyfikacji RGH.

    Wystarczy zajrzeć do "Giełdy", np. Matrix Glitcher.
     
  17. spajker

    spajker Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 24, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzieki koledzy za info jestem chyba wiecej za rgh niz lt3.0.Gra online to bede grac ale na pc na orginalach bo sa duzo tansze praktycznie mam 2 orginaly za 1 na xobox360

    EDIT:
    i juz mam przerobiona na rgh przerabial mi KOSHIN z pszczyny spoko gosc zawiozlem popoludniu i tego samego dnia byla do odbioru.Prosilbym abyscie mi powiedzieli jakie kombinacje klawiszy na padzie mozna zastosowac aby np.przelaczyc dasha


    -=SETH=- //Nie pisz post pod postem. Używaj opcji edytuj.
     
Wczytywanie...

Poleć forum