1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Prośba o sprawdzenie błędów w poczynaniach

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez krzemionka, Grudzień 6, 2011.

  1. krzemionka

    krzemionka Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 19, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,
    jestem kompletnie nowy w temacie, zakupilem konsole z 2006 premium. Jest ona przerobiona ma wgrany LT 2.0. Spedzilem jakis czas na forum i probowalem uniknac zadania pytan, ale na tym etapie niestety prosze o pomoc. Nagrywam gry na wypalarce LG czekam az dotrze iHas liteona, uzywam programu imgburn oraz probowalem na clonie. Wypalam gre dosyc stara James Bond Blood Stone, po skonfigurowaniu imgburna wg. poradnikow wsadzam plytke do napedu i wypalam obraz dvd. wszystko ladnie sie nagrywa ale po wlozeniu plyty do xboxa, wyglada to tak jak by wczytywal gre po chwili pojawia sie logo i napis xbox 360 i wszystko stoi w miejscu. Czy potrzebuje plytke z activate.iso, czy koniecznie trzeba sprawdzic programem abgx360 jezeli mam lt 2.0? Dzieki za podpowiedzi!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Z0N1C PL

    Z0N1C PL Banned

    Dołączył:
    Listopad 9, 2011
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Kazdą gierkę powienieś sprawdzać ABGX'em Ale jeśli wyskakuje Ci takie logo xbox 360 + jakies napisy w róznych językach wygląda na to że konsola nie jest przerobiona
     
  4. krzemionka

    krzemionka Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 19, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Bez napisów, tylko logo xbox360 i to wszystko, w serwisie powiedzieli, ze jest przerobiona i wgrali najnowsze oprogramowanie.
     
  5. Aldric666

    Aldric666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 20, 2010
    Posty:
    67
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kraków
    Problem leży po stronie gier, nie konsoli. Może nagrywasz gry metodą na 1.91, a nie 2.0 i stąd te błędy.
     
  6. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Nagrywanie gier XGD2, bo taką grą jest James Bond Blood Stone nagrywa się tak samo pod każde LT.

    Zapraszam do lektury, bo nie orientujesz się jak powinno się nagrywać gry pod LT 2.0.
    http://xboxforum.pl/artykuly-f31/[t...treme-lite-touch-3-0-a-120365.html#post942283
     
Wczytywanie...

Poleć forum