1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Proste pytania...

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez kulilin, Wrzesień 1, 2011.

  1. kulilin

    kulilin Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siema,

    chciałbym przedstawić swoją sytuację, zanim zacznę coś robić samemu i s...... sprawę.
    Z tego, co wiem, to posiadam konsolę z wgranym IExtreme 1.61 i dashem 8955.
    Schody zaczęły się u mnie dziś, gdy chciałem odpalić fear 3, który wcześniej patchowałem do wave 4 (nie wiem, czy dobrze zrobiłem)... Inne gry do tej pory mi działały...
    Konsola woła o jakąś aktualizację, abym mógł zagrać w tą grę, zapewne dash? Jaki mam zainstalować dash i jak (pendrive)?
    Co zyskam, a co stracę, jak go zainstaluje, bo nie ma nic za darmo, czy stare gry będą działać?
    Nowe gry mają obecnie WAVE 10 -11, tak zauważyłem, patchu_e je do WAVE 4, czy będę potrzebował activate iso, gdy zaktualizuję dash?
    Zanim zostanę wysłany do szukajki, to może ktoś pomoże. Czytałem wiele na te tematy, ale jakoś nie potrafię tego ogarnąć w jedną calość, proszę o podpowiedzi, z góry dzięki... pozdro...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie masz iextreme tylko ixtreme. Po aktualizacji nie odpalisz juz tytulow cod bo, cod mw2,assasin bh,fable3,nfs hp,halo reach. Nie przejmuj sie bo i tak zeby odpalic przysle tytuly gow3, itd trzea bedzie ci nowego flasha raz ze ich nie odpalisz przy obecnym, dwa wykasuje ci przerobke. Pierwsza gra ktora kasuje to bodycount.

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  4. kulilin

    kulilin Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok, jaka wersje dash wgrac w takim razie?
    czy jest juz nowy flash, ktory bedzie obslugiwal przyszle tytuly?
     
  5. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    13599
    Jak narazie najnowsza przeróbka to lt+ 1.91
    W ciągu x tygodni wyjdzie nowa 2.0 obsługująca nowe gry które teraz będą wychodzić

    /Osobiście doradzam wyciągnięcie klucza napędu przed aktualizacją dasha(chyba że już posiadasz). Masz ix 1.6 więc robisz to na w pół otwartym napędzie i później w jungleflasher poprzez dummy from ixtreme.
    Więcej do poczytania w dziale artykuły firmware i w tutorialu jungleflasher
     
  6. kulilin

    kulilin Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    troche poczytalem, nie posiadam klucza napedu, rozumiem, ze jak zmienie dash na 13599, to juz nigdy nie bede mogl wyciagnac klucza?
    czy jest taka opcja, ze na razie zainstaluje jakis inny dash (o ile taki jest), ktory bedzie obslugiwal te gry (np. fear 3), a bede mogl majac konsole z tym dashem wyciagnac pozniej klucz?

    klucz potrzebuje po to, abym mogl pozniej wgrac nowy flash? (byc moze w serwisie maja moj klucz, ale to juz bylo dawno temu...)...
     
  7. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Fear3 niema takego dasha to raz, klucz wyciagniesz na kazdym dashu. Wiec no problemu

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  8. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Klucz wyciągniesz tak jak kolega mówi i na najnowszym dashu ale jeśli masz np. liteona to będziesz potrzebował do tego kupić usb probe
    Mając ciągle ix 1.6 nie musisz nic kupować
     
Wczytywanie...

Poleć forum