1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Proste pytanie na temat aktualizacji

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Belrot, Listopad 6, 2011.

  1. Belrot

    Belrot Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 6, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, otóż mam pewien problem, starałem się trochę czytać na ten temat ale nie bardzo rozumiem co jest co. Mam xboxa 360 elite, gdy wchodzę w dane systemowe konsoli mam napisane "interfejs główny: 2.0.12625.0" (jak rozumiem to jest wersja dashboardu. Nie wiem niestety jaką mam przeróbkę ale robiłem ją jakieś 2 miesiące temu więc chyba nie jest nieaktualna. Problem mianowicie jest taki, że pobrałem ostatnio grę Władca Pierścieni: Wojna na Północy i gdy wkładam ją do napędu jest napisane, "brak aktualizacji, wejdź na stronę xboxa itd." Czy mogę ściągnąć tę aktualizację ze strony xboxa i nie usunie mi ona przeróbki? Jeśli usunie to czy jest możliwość obejścia tego problemu? Z góry dziękuję za wyrozumiałość.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. juri22b

    juri22b Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2011
    Posty:
    109
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Ja wiem tyle ze jesli pobierzesz aktualizacje z Xlive to tracisz przerobke i musisz sie bawic w zmienianie flasha drugi raz.
    A i ja przerabiałem miesiac temu i prawdopodobnie nie mam aktualnej przerobki (nie chodza gry LOTR i BF3) wiec ty tez jesli 2 przerabiałes miechy temu
     
  4. albinos

    albinos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2009
    Posty:
    193
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    wgrany lt20 plus nowy dash i cieszysz sie tymi tytułami
     
  5. surferj24

    surferj24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2010
    Posty:
    444
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gotham City
    musisz wgrac najnowszego flasha lt+ 2.0 inaczej nie pograsz w najnowsze tytuły.koniec tematu
     
  6. Belrot

    Belrot Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 6, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli powinienem zrobić tak? Wgrać nowy dashboard, a nastepnie zanieść do przerobienia i żeby wgrali mi przeróbkę lt+ 2.0? Czy to lt+ to jest jakiś rodzaj chipu?
     
  7. Kamel03

    Kamel03 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 7, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  8. Podmuch

    Podmuch Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2010
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
  9. Kamel03

    Kamel03 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 7, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    na poprzedni nie zmienię wiem ale czy z tym dashem mogę dać do przerobienia ? nie skasuje mi LI 2.0 ? sory za dość banalne pytanie ale dawno nie wchodziłem na forum i jestem z tym wszystkim w plecy szczególnie XGD 3 ;/
     
  10. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    możesz dać ale do gier xgd3 i tak potrzebujesz najnowszego. a lt mają do siebie to że lubi się dash nie wgrać z powodu lt 2.0 i trzeba wgrywać orginalny fw do napędu ,czyli jak dajesz na serwis podwójnie zapłacisz . wieć warto z lt 2.0 odrazu dasha też wgrać najnowszego
     
  11. Kamel03

    Kamel03 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 7, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a masz może linka do jakiegoś nowszego dasha ? ten co podałem wyżej znalazłem na torrentach przy BF 3, dawał go dosyć ogarnięty koleś i mówił, że tego dasha trzeba wgrać, żeby pograć w BF3
     
  12. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    xbox.com
     
  13. Kamel03

    Kamel03 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 7, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    teraz mam 2.0.13604.0, może być ?
     
  14. krzysiek468

    krzysiek468 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2010
    Posty:
    196
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Lubań / Jelenia Góra
    Tak może, to aktualnie najnowsza wersja Dasha
     
  15. Kamel03

    Kamel03 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 7, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dzięki wielkie, pozdrawiam :)
     
  16. swistak987

    swistak987 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Przed momentem podłączyłem i zrobiłem aktualizacje na x360live jest ok nie ma bana mam lt 2.0 :) pzdr!:) nie kasuje przeróbki.

    jak pomogłem klikniej PRZYDATNE :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum