1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Proste pytanie..

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez 5HOOGUN, Listopad 13, 2009.

  1. 5HOOGUN

    5HOOGUN Banned

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    410
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Krakowiaczek
    Czy mogę kupić napęd nowy do xboxa bez firmware ixtreme, i będę mógł wtedy grać na oryginałach na xbl bez ryzyka? Dodam że moja konsola jest nieoflagowana i posiadam teraz napęd lite-on w którym nie mogę cofnąć przeróbki.

    Pozdrawiam Paweł ;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. peja101

    peja101 Banned

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    100-lica
    Niedawno był identyczny temat. Jeżeli kupisz nowy napęd to musisz wgrać klucz ze starego napędu i możesz grać bez ryzyka o bana.
     
  4. 5HOOGUN

    5HOOGUN Banned

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    410
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Krakowiaczek
    Dzwoniłem do M$.. 2 miesiące przed falą konsola offline..

    Z liteona się klucza nie da zgrać?
     
  5. peja101

    peja101 Banned

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    100-lica
    Sorry. Źle przeczytałem. Myślałem, że chcesz dopiero kupić lite-on
     
  6. 5HOOGUN

    5HOOGUN Banned

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    410
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Krakowiaczek
    ## Podsumowując , nie ma żadnej opcji żebym mógł kupić nowy napęd i wgrać do niego klucz z mojego lite-ona? ##
     
  7. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    jak najbardziej jest taka opcja tylko naped ktory kupisz nie moze byc liteonem
     
Wczytywanie...

Poleć forum