1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Prosty dostęp do kabli od napędu - Jak ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez OczkoSX, Sierpień 15, 2012.

  1. OczkoSX

    OczkoSX Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Myślałem jak zrobić jakiś łatwy dostęp do kabli napędu, aby jak trzeba będzie przerobić nie będzie trzeba konsolki rozkręcać. Macie jakieś pomysły? Głównie mi chodzi o kabel SATA.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. madluxx

    madluxx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 1, 2009
    Posty:
    169
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KATO
    co ty chcesz dziurę wyrżnąć w obudowie ? głupota.
     
  4. OczkoSX

    OczkoSX Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A czemu nie ? Myślałem aby zrobić takie coś, ale myślę że macie lepszy pomysł ;)

    Zdjęcie :

    [​IMG]

    Uploaded with ImageShack.us

    Oba porty bylyby wmontowane na górnej pokrywie Xboxa obok HDD
    Co myślicie o tym ? Macie lepszy pomysl ? PISZCIE !
     
  5. Baloon 360

    Baloon 360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2011
    Posty:
    276
    Polubienia:
    32
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Leniej rozebrać konsole w 2min niż robić takie badziewie szkoda czasu .
     
  6. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    zawsze mozesz grac na rozmontowanej konsoli kosztem chlodzenia, wyjdzie na to samo jak robic taka druciarnie, ludzie to maja pomysly
     
  7. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    mozesz od strony dysku wyciąć otwor w metalowej kratce i kable masz na wierzchu
     
  8. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    O ile się nie mylę, to żeby wgrać lt do konsoli potrzeba odłączyć i włączyć zasilanie :p czy w takim razie sam kabel SATA cos ci da?

    Sent from my HTC Desire using Tapatalk
     
Wczytywanie...

Poleć forum