1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Proszę o odpowiedź

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez shifty102, Grudzień 18, 2008.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. shifty102

    shifty102 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Cześć, mam pytanko co do XBL. Czy podłączał ktoś już XBL do sieci Aster? www.aster.pl

    Pozdrawiam i czekam na odpowiedź! :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  4. shifty102

    shifty102 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ok. A jeżeli ja mam w asterze da komputery pod jeden modem? Jeden komputer ma podłączony internet na USB, a drugi normalnie na sieciówke? :>
     
  5. Brouli

    Brouli Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2008
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    to kup prosty modem i połącz do niego oba komputery i xbox, będzie działaś
     
  6. shifty102

    shifty102 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    przecież mam modem i do niego są podłączone dwa komputery :D tylko jeden komp na usb, a drugi na sieciówke. jak podłączyłem sieciówke, auto. skonfigurował, połączył wszystko i nagle komunikat że coś w ruterze musze zmienić, jakieś chyba 'MTU' czy coś tam :p
     
  7. shifty102

    shifty102 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ok. Poradziłem sobie, tylko powiedzcie mi czy moge podłączyć neta przez usb? :p
     
  8. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  9. nakoz

    nakoz The Legend Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2008
    Posty:
    827
    Polubienia:
    66
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków - Irlandia
    niestety tylko przez ethernet (kabel sieciowy) lub wifi.
     
  10. shifty102

    shifty102 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jeżeli w laptopie mam Wifi ale neta mam podłączonego poprzez modem, to czy jakoś xbox wykryje laptopa i 'pociągnie' sobie neta?
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum