1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Prosze o odpowiedz.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez wisnia12, Styczeń 11, 2011.

  1. wisnia12

    wisnia12 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    1. Czy Xbox360 arcade czy ma na tyle pamięci w sobie aby utworzyć profil i zapisać grę? Czy potrzebne mi jakiś dodatkowy dysk czy coś takiego..

    2.Mam zepsuty przycisk otwierania napędu...zanim włożyłem płytkę to mogłem otwierać za pomocą pada napęd (ta pierwsza opcja).. Jak włożyłęm gre to zamiast tego mam "Zagraj w..." .
    Czy da się jakoś za pomocą pada znów otworzyć napęd?


    z góry dzięki za pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. turbin

    turbin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Z tego co wiem, to najedź na ta gdzie wyświetla Ci się miniaturka gry która jest w napędzie, i naciśnij X.

    Xbox 360 arcade ma ~500 mb pamięci i spokojnie powinno Ci to starczyć.
     
  4. wisnia12

    wisnia12 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Naciśniecie X nie pomaga...

    Też tak słyszałem, a jak chce założyć profil to wyskakuje że nie ma pamięci.. oraz coś tam żebym podpioł pamięć ... ;x
     
  5. smykk

    smykk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    jeśli masz jaspera lub slima masz wbudowaną pamiec, jeśli nie to musisz miec karte pamięci lub dysk
     
  6. lumpek933

    lumpek933 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2008
    Posty:
    215
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    a jaka wersje xboxa masz ? i jaki dash ?
     
  7. wisnia12

    wisnia12 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  8. sid2007

    sid2007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2009
    Posty:
    1685
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Radom
    1. Wbudowaną pamięć ma tylko Xbox 360 Arcade w wersji Jasper - 256 MB. Aby zapisać grę na innej konsoli Arcade potrzebujesz jakiegoś dysku lub memorki. Ewentualnie jako dysk może posłużyć Ci pendrive o wielkości > 1GB do 16GB.
    2. Aby otworzyć napęd padem naciskasz A ( wysuwa się tacka) , wkładasz płytkę , gra się uruchamia. Wyłączasz grę wracając do jej menu głównego ( nowa gra , opcje , multi) , naciskając na padzie środkowy świecący X , naciskasz Y i potwierdzasz. Gra Ci się wyłącza. Czekasz chwilę i na pierwszej zakładce menu w Xboksie ( tam gdzie pisze jaka gra jest w napędzie) naciskasz niebieski X. Płyta się wysuwa.
     
  9. cezeusz

    cezeusz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Kup pamięć i spawa załatwiona :)
     
  10. Haas360

    Haas360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2008
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nawet na pendrive możesz założyć profil przecież, jeśli nie masz pamięci
     
Wczytywanie...

Poleć forum