1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

proszę o pomoc ;D

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez nokian8152, Listopad 8, 2013.

  1. nokian8152

    nokian8152 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 8, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    siemanko,posiadam konsole xbox 360 z LT.2.0 dash 2.0.16202.0...i w zasadzie to tyle co o niej wiem ;/ Mój problem polega na tym że nie mogę wypalic żadnej nowej 2 płytowej gry tj. gtv 5,call of duty ghost , battlefield 4 itd...jedyne co mi sie udało wypalić to pes'a 14 i śmiga...gry pobieram z torrentów gdzie jest zaznaczone że są to gry na L.T 2.0,płyty tylko verbatim. Po wypaleniu imgburnem jednej z płyt gier wymienionych wyżej i włożeniu do napędu wyskakuje komunikat,że albo płyta nieobsługiwana albo żeby przetrzeć szmatką itp...nie wiem co robie źle,przeglądałem rózne fora,postępowałem według poleceń i dalej to samo. Proszę o pomoc i z góry bardzo dziękuje ;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Gdy ściągniesz gre to przepuszczasz ją przez ABGX360 ?
     
  4. nokian8152

    nokian8152 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 8, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    oczywiście że sprawdzam przez abgx,z koloru zielonego wnioskuje ze z obrazem płyty wszystko ok
     
  5. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    To właśnie pewnie ABGX wgrywa Ci topologie pod LT3.0, dlatego gry nie działają ...
    Przy sprawdzaniu zaznacz opcje "Disable Writes", aby nie wgrywał topologydata pod lt3.0 przy sprawdzaniu i powinny działać gierki :)

    Jeden napis powinien wyskoczyć na czerwono, to znaczy że ABGX nie dograł topologi pod LT3.0 tylko jest pod LT2.0 i gra u Cb będzie działać.
     
  6. nokian8152

    nokian8152 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 8, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czytałem dzisiaj na jakims forum cos o tej topologii właśnie,robiłem w tym agbx według instrukcji jakiegos gościa i wtedy właśnie w abgx miałem napis jeden czerwony. Przez jakis program xbox backup creator dogrywałem topologie TOPOLOGY FOR L.T 2.0.bin po czym wypaliłem płytę i wtedy napęd w xbox'ie wcale jej nie widział...tylko otworz zamknij napęd...;/
     
  7. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    How to convert LT+ 3.0 ISO to LT+ 2.0 compatible ISO - XboxPirate

    Tutaj masz jak to zmienić opisane, później puszczasz przez ABGX z zaznaczonym "Disable Writes" i powinno być na czerwono "The first 12 sectors of topology data are blank" to znaczy że jest topologia pod lt2.0. Tobie gry nie działają bo nagrywasz pod LT3.0, jak włożysz do napędu z LT3.0 to pewnie będą działały :)
     
  8. nokian8152

    nokian8152 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 8, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok dzięki wielkie za pomoc,spróbuje coś wypalić tak jak mówisz,gdyby coś poszło nie tak odezwe się ;) dzieki
     
Wczytywanie...

Poleć forum