1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Proszę o pomoc jeszcze dzisiaj...

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez kamilgaz17, Grudzień 18, 2008.

  1. kamilgaz17

    kamilgaz17 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2008
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    1. Czy jest możliwość podłaczenia do xboxa360 dwoch monitorów lub zwyklego TV i monitora od pc?
    2. Jakie karty pamięci i ile ma slotów xbox360?
    3. Czy kartę pamięci można używac jako "dysku" na który można zgryważ gry?
    4. Jaką maxymalna ilosc gb karty pamieci obsluguje xbox?
    (Chodzi mi o wersje arcade)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. zdechlak

    zdechlak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2008
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ja w swoim xboxie widzę dwa sloty na karty pamięci, widzę też porty USB ale ja mam wersję premium (podłączałem już pendrive i słuchałem z niego mp3, ale nie przyszło mi do głowy robić na nim saveów z gier, czy zgrywać gry...)

    do wersji arcade nie da się tanio dysku twardego kupić?
    na allegro chyba są bardzo tanie zamienniki, nie wiem tylko czy ta konsola ma wejście na dysk twardy, jestem zielony i filozofuję
     
  4. MTTy2k

    MTTy2k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2008
    Posty:
    260
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    Ludzie, czytajcie FAQ :/
    Jak na kartę o pojemności w mb można zgrywać grę? skąd te pomysły?
     
  5. kamilgaz17

    kamilgaz17 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2008
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Z tąd te pomysly bo pomyslalem ze zamienie ta karte na np 16gb. A jezeli sa dwa sloty to zastosuje 2x 16gb. Daletgo zadalem pytanie jakie karty pamieci sa w x360 i ile jest slotow. Jezeli ktos by mogl prosze o odp na 4 pytania ktore sie znajduja w pierwszym poscie
     
  6. tajson86

    tajson86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2008
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wawa
    256 mb - żadnej gry nie zrzucisz chyba że Arcade
     
  7. kamilgaz17

    kamilgaz17 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2008
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wiem ze na nia prawie nic nie wchodzi. Chdzi mi o to ze kupie inna, wieksza karte pamieci. Jezeli sie da
     
  8. Mr.Hankey

    Mr.Hankey V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Luty 12, 2008
    Posty:
    105
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    1. Chyba nie.
    2. 256 MB/2 sloty
    3. Nie.
    4. Patrz punkt 2.

    Błagam nie zakładaj takich tematów. Odpowiedzi są na forum - wystarczy pomyśleć i poszukać, ale jak widać to i tak zbyt wiele...
     
  9. kamilgaz17

    kamilgaz17 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2008
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jeszcze jedno pytanie. Jezeli kupie oryginalna gre to moge zrzucic ja na swoj xboxowy dysk i cieszyc sie graniem bez plyty? Czy do tego tez sa potrzebne jakies programy (Chodzi mi o wersje premium)
     
  10. sebolek

    sebolek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2008
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legionowo
    możesz ale płyta w środku musi być ;)
     
  11. kamilgaz17

    kamilgaz17 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2008
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A jezeli gre zrzuce na dysk to jest jakis sposob aby bez przerobki szla ta gra bez oryginalnej plyty?
     
  12. obcy33

    obcy33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    616
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz/Świecie
    nie wiem o co Tobie chodzi w tym zapytaniu. nie - bez płyty nie będzie chodziła (chyba że coś wymyślą), nie - nie odpalisz kopii na nieprzerobionej. temat wałkowany x razy. nie czytacie forum?
     
Wczytywanie...

Poleć forum