1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Prosze o pomoc juz nie wiem co mam robic

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Nearunek, Listopad 15, 2009.

  1. Nearunek

    Nearunek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Zaczne od poczatku mam naped hitachi i nie wiem jaka przerobka sciaglem juz 2 gry cod mw 2 i ac 2 nagrywam gry na plytki i gdy wkladam do konsoli ,konsola sie troche pokreci niby odczytywanie i za chwilke wyskakuje otworz naped mam wgranego nowego dasha ,pachowalem te gry na wave 2 probowalem na wave 4 i nic juz nie wiem co robic stracilem juz 5 plyt do tego gry ktore pozyczylem od kumpla nie wszystkie dzialaja tzn niektore musze wkladac pare razy (np fight night round 4 czy mirror edge) gry orginalne chodza bez zarzutu niektore kopie tez nie wiem co mam robic pomozecie?
    btw jesli ktos ma naped hitachi niech napisze czy chodza mu te gry z wave 4
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. staho

    staho Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 13, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    LUBIN-doln pobyt Hiszpania


    kolego a jaki model iXtreme
     
  4. Nearunek

    Nearunek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    wlasnie nie wiem ale doszedlem do tego ze sa tylko wersje 1.4 1.5 1.51 wiec gdbybym mial 1.51 to gry z wave 4 powinny smigac a nie smigaja gdybym mial 1.4 /1.5 to z wave 2 by smigaly a nie smigaja wiec sam nie wiem co jest grane
     
  5. Adikoss

    Adikoss Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2009
    Posty:
    58
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Nysa
    A może to 1.6 i potrzebne Activate.iso, niewiem dziwna sprawa, napisz może jakie gierki do tej pory wypalone działają a jakie nie i jak je wypalałes z patchem czy bez, ja mam iX 1.5
     
  6. Nearunek

    Nearunek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    To nie moze byc 1.6 bo nie wyszedl taki dla hitachi
    gry ktore dzialaja bez problemu
    -bioshock
    -star wars (nie znam pelnego tytulu)
    -god father II
    - oo7
    -gears of war II
    -velvet assassin
    gry ktore dzialaja ale po kilkukrotnym wlozeniu plyty
    -mirror edge
    -fight night round 4
    -ridick
    -nba homecourt
    gry ktore nie dzialaja
    -prince of persia
    -gears of war
    jeszcze jakies ale juz nie pamietam
     
  7. Nearunek

    Nearunek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nikt nie mial podobnego problemu?
    Nikt nie jest w stanie mi pomoc bardzo mi na tym zalezy myslalem czy by nie wgrac od nowa ixtreme 1.51
     
  8. atmpitbull

    atmpitbull Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2009
    Posty:
    143
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ja proponuje spatchować na Wave3 i nagrać. Użyj najlepiej X360WavesPatcher 1.2.2
     
  9. staho

    staho Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 13, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    LUBIN-doln pobyt Hiszpania
    nie jestem dobry wtych sprawach ,ale chce pomuc ,podstawowe rzeczy
    plyty najlepiej Verbatim
    aktiva,iso nagrana na plycie takiej jak gry
    i najlepiej aktiva sciagnieta z *******,org, odpisz
     
  10. Nearunek

    Nearunek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    gry zawsze na verbatimce ale po co mi activate iso? przeciez to tylko dla napedow 1.6
     
  11. staho

    staho Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 13, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    LUBIN-doln pobyt Hiszpania
    a rzeczywiscie,ale sprobuj tak jak napisal kolega nizej ze spatowaniem .
     
  12. Adikoss

    Adikoss Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2009
    Posty:
    58
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Nysa
    ale po co pacha robic skoro gry które mu nie działają nie wymagają wgrywania patcha przy tych firmware, moim zdaniem ewidentnie to wina napędu (zużyty) dlatego wkładasz płyte po kilka razy zanim odpali. Według mnie powinieneś wymienić naped i po problemie
     
  13. Nearunek

    Nearunek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    @up jak wina napedu jak orginalne gry ciagle za 1 razem czyta i pare piratow tez
     
  14. avalan

    avalan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 6, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    laser moze byc po prostu slaby. Orginalne gry moze czytac bez problemowo, ale juz przy pirackich kopiach moze miec problemy z odczytaniem. Pamietaj, ze gry orginalne sa tloczone, w przeciwienstwie do piratow ^^. Sproboj podkrecic laser, powinno pomoc.
     
  15. Nearunek

    Nearunek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nie tylko orginaly chodza bez problemu. Mam tez pare piratow co zawsze wczytuja sie odrazu
    a z tym laserem to nawet nie wiem jak to zrobic i czy to bezpieczne jakbys mogl dac mi jakis tutorial albo cos bylbym wdzieczny
     
  16. avalan

    avalan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 6, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  17. Nearunek

    Nearunek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Zrobie tak ale i tak watpie ze to pomoze (pesymista ;/)
     
Wczytywanie...

Poleć forum