1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Proszę o pomoc,mały problem.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez bargli, Styczeń 13, 2013.

  1. bargli

    bargli Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam Panowie mam mały problem,a mianowicie planuje zakup xboxa 360,tyko nie jestem pewien czy będzie działał na moim telewizorze.Jakis czas temu był u mnie kolega ze swoją ps3 i próbowaliśmy ją podłączyć pod moje tv (Sharp Aquos model z 2007 roku LCD 32'')http://cache.kotaku.com/assets/images/4/2009/07/aquos.jpg mniej więcej taki model,niestety nie wykrył on obrazu na żadnym z wejść HDMI,ani na euro złączu,słychać było tylko dzwięk z menu konsoli,boję sie teraz że jak kupie x to też mi nie odpali.Orientujecie się w czym może tkwi problem?Z góry dzięki.
    PS: Sprawdzałem wejścia HDMI działaja jak trzeba.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. speed980

    speed980 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2010
    Posty:
    58
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Glowno
    Bardzo dziwne zachowanie.Na mysl przychodza mi uszkodzone kabelki.Choc nie mam ps3 to napewno jak chcesz podlaczyc hdmi albo euro to trzeba przelaczyc w menu wyjscie lub odpowiednia kombinacja przyciskow powoduje aktywowanie wyjscia video, ale to juz sam w googlach znajdziesz.Jezeli chodzi o xa to mialem taki problem ze jak gralem na telewizorze full hd a pozniej podlaczylem go pod tv hd ready nie zmieniajac rozdzielczosci to tv go nie wykryl, musialem znow go podlaczyc pod tv full hd przelaczyc rozdzielczosc recznie w x-boxie i wdtedy widzial.Pozdrawiam.
     
  4. bargli

    bargli Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    w sumie ps3 od kumpla jest nowy bo ma jakies 3 miechy i u niego wszystko elegancko smiga,a jesli chodzi o ustawienia w tv to dlugo tez sie meczylismy probujac przelaczac na rozne opcje i z rozdzielczoscia rowniez byla zabawa,niestety efekt zaden,musze chyba udac sie do jakiegos specjalisty,ktory to ogarnie,mimo wszystko dzieki za jakiekolwiek podpowiedzi,pozdrówka ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum