1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Prosze o POMOC..nagrywam gre a konsola widzi jako rozne materialy

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez tomasz222, Styczeń 28, 2009.

  1. tomasz222

    tomasz222 Banned

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    484
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bochnia kolo Krakowa
    Witam...mam folder z gea Dragon Ball w folderze istnieja nastepujace pliki--------------------Plik 000 do Plik 006...wszystkie zajmuja tyle samo 1.48GB.........oraz plik 007 zajmuje 311MB.......i plik DVD 1kb...........................2 razy nagrywalem w clone cd bo widzi tam plik DVD normalnie.....2.4 predkosc..nagralem juz kilkadziesiat plyt .zawsze tak samo robilem i kazda gra chodzila.......tutaj jak nagram gre i wsadze do konsoli to widze napis...DVD Z DANYMI...albo DVD z roznymi materialami...juz nie wiem co robic..bardzo ale to bardzo prosze o opisanie krok po kroku co wykonac zeby gra napewno chodzila..mam ostatnia plytke juz ;/...................... szukalem na dorum ale nie znalazlem nic wiec napisalem nowy temmat.prosze o nie kasowanie
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. obcy33

    obcy33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    616
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz/Świecie
  4. tomasz222

    tomasz222 Banned

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    484
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bochnia kolo Krakowa
    no i klops:(.... scalilem wszystkie pliki w total commander .....powstal mi plik xbox360.OUT ..wiec zmienilem nazwe na xbox360.000..wiec mialem plik xbox360.000 PLIK 000.zajmowal 7.6GB.uzylem abgx360.GUI....i powstal mi PLIK DVD 1KB...clone CD i wypalanie....i znow to samo...napis w konsoli..DVD z roznymi materialami;(...
     
  5. tomasz222

    tomasz222 Banned

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    484
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bochnia kolo Krakowa
    no niech ktos odpisze;/
     
  6. obcy33

    obcy33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    616
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz/Świecie
    zamiast *.OUT możesz powrócić do *.000 ale możesz też poprostu zpisać *.iso. I pomimo działannia z abgx radziłbym sprawdzić zawartość pliku *.dvd manualnie i zobaczyć czy wszystko się zgadza
     
  7. tomasz222

    tomasz222 Banned

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    484
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bochnia kolo Krakowa
    ok.mniejsza z tym...chyba nie dam rady tego zrobic bo nei bardzo sie znam na tych wszystkich programach...dawniej wszystko dzialallo odrazu..tylko z ta gra mam takei problemy..juz 3 plytki wywalilem...wiec chyba odpuszcze ta gre
     
  8. obcy33

    obcy33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    616
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz/Świecie
    to podaj chociaż zawartość pliku *.dvd
     
  9. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    1. Zamontuj plik xbox360.000 w Daemonie, jak odczyta jako obraz to wszystko w porządku.
    2. Pokaż zawartość pliku *.dvd
    3. Nie nadużywaj znaków interpunkcyjnych i stosuj duże i małe litery, bo to co teraz piszesz bardzo źle się czyta.
     
  10. tomasz222

    tomasz222 Banned

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    484
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bochnia kolo Krakowa
    w foldzerze mam dokladnie to........ XBOX360 - plik DVD 1kb (LayerBreak=1913760
    XBOX360.000 )...oraz plik XBOX360.000 - PLIK 000 ( 7.651 872 KB )
     
  11. obcy33

    obcy33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    616
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz/Świecie
    więc tak jak napisał
     
  12. tomasz222

    tomasz222 Banned

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    484
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bochnia kolo Krakowa
    ok dzieki chlopaki..a na koniec mozecie mi tylko napisac dokladnie jak mam zrobic bo nawet nie mam pojecia jak dokladnie nazywa sie ten program bo musze go pobrac i co juz z nim robic jak bede mial go sciagnietego..sorki za fatyge i zawracanie glowy
     
Wczytywanie...

Poleć forum