1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Proszę o pomoc odnośnie informacji o napędzie.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez GLS1920, Luty 10, 2013.

  1. GLS1920

    GLS1920 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2013
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Chorzów
    Cześć


    Wiem że temat przewijał się tryliard razy, ale nie znalazłem jednoznacznej informacji (tak bądź też nie) odnośnie mojej nagrywarki.

    Mianowicie posiadam nagrywarkę TSST corp CD/DVDW SH-S182D i prosze o jednoznaczna odpowiedz, czy nagram na niej gry na mojego xboxa z lt 3.0 czy mogę ją wypierniczyć przez okno które mam obecnie otwarte? :) Jeśli jest taka możliwość to w jaki sposób ;)



    Dziękuje z góry
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. wasil23oki

    wasil23oki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2012
    Posty:
    89
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Ciechanów
    Niestety nie nagrasz, przykro mi.
     
  4. GLS1920

    GLS1920 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2013
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Chorzów
    Trudno, trzeba inwestować żeby grać za free. Gdyby ktoś chciał to w/w napęd wala się obecnie gdzieś po Chorzowie :)
     
  5. wasil23oki

    wasil23oki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2012
    Posty:
    89
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Ciechanów
    Ha, nie no nie tak drastycznie :d, oddaj do jakiegoś serwisu :d, niech mają na części :D, no nic, zainwestuj 100 w Ihasa, i ciesz się :D
     
  6. GLS1920

    GLS1920 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2013
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Chorzów
    Tak zrobię :) Ale gdyby ktoś mógł polecić konkretny model? Bo w kwestii napędów jestem kompletnie zielony :(
     
  7. alfamaniek

    alfamaniek Banned XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2012
    Posty:
    138
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Śląsk,jura krakowsko-częstochowska,okolice ;-)
  8. wasil23oki

    wasil23oki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2012
    Posty:
    89
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Ciechanów
    I koniecznie z rewizją B
     
  9. wolak

    wolak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 25, 2011
    Posty:
    98
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    teraz już nie musi być z rewizja B
     
  10. wasil23oki

    wasil23oki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2012
    Posty:
    89
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Ciechanów
    Nieprawda, na allegro wciskają "świeżakom" z rewizją A lub C, dlatego zaznaczyłem że musi być rewizją B.

    Nie zrozumiałem...przepraszam, nie musi, ale najlepsza jest z B.

    Alert -=SETH=- //Nie pisz post pod postem. Używaj opcji edytuj.

     
Wczytywanie...

Poleć forum