1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Proszę o pomoc - przetrzyj płytkę ściereczką

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez misiek17, Grudzień 19, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. misiek17

    misiek17 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 25, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Więc tak: ściągnełem dodatki do GTA IV:EPISODES FROM LIBERTY CITY, wypaliłem obraz gry w abgx360 i wszystko jest ok. Dalej nagrałem w imgburnie i powinno wszystko hulać. Włożyłem płytke z active.iso następnie wyświetlił się biały obraz a na nim jakieś napisy. Wyciągnełem płytke z ative.iso z napędu i wsadziłem tą z dodatkami do gta. Czekam chwilke a tu wyskakuje mi okienko z ściereczką że płytka jest porysowana. Płyta nie ma a ni jednej ryski więc nie wiem w czym problem. Prosze o jakieś normalne odpowiedzi.

    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    1. Naucz się pisać dobrze nazwę tematu! Zapoznaj się z regulaminem!

    2. Wg mnie albo kiepska płyta albo siada Ci nagrywarka
     
  4. misiek17

    misiek17 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 25, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    1. ok, ok sorki ;)

    2. ale to dziwne bo wszstkie inne gry działaja tylko z tą jest problem
     
  5. kacper9507

    kacper9507 Banned

    Dołączył:
    Listopad 3, 2009
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    A mógłbyś podać stronę,z której ściągnąłeś ten dodatek ?
     
  6. Marcinpl25

    Marcinpl25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2009
    Posty:
    322
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pruszków
    Na jakiej płycie nagrywałeś? Jaka prędkość? Log z imgburna albo clonecd. Jaka nagrywarka. Ile masz xbox'a. I czy masz dysk?
     
  7. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Może akurat coś się stało. Zmień płytkę i zobacz. Taki urok płytek DL ;)
     
  8. misiek17

    misiek17 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 25, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nagrywałem w Imgburn z prędkościa 2.4 czyli najniższa na Verbatima. Mam dysk a xboxa od roku.
     
  9. kacper9507

    kacper9507 Banned

    Dołączył:
    Listopad 3, 2009
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    A mógłbyś mi podać tą stronkę,z której ściągnąłeś ten dodatek ?
     
  10. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Nagraj raz jeszcze. NIestety ale czasem tam jest ;)
    Jak znów będzie to samo to nagraj u kogoś innego

    kacper9507 - jeszcze jeden spam i dostaniesz warna a masz już 9pktów!
     
  11. kacper9507

    kacper9507 Banned

    Dołączył:
    Listopad 3, 2009
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
  12. misiek17

    misiek17 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 25, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  13. Abram_2006

    Abram_2006 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2008
    Posty:
    99
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    POLSKA
    wszystko zależy na jakiej płycie nagrałeś jaka prędkość też tak miałem że tylko jedna gra nie działała mi zrobiłem aktualizacje i wszystko pięknie śmiga
     
  14. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Może byś tak przeczytał CAŁY temat? Napisał juz jaka płyta i jaka prędkość
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum