1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

prosze o pomoc w sprawie profilu

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez krens, Wrzesień 8, 2013.

  1. krens

    krens Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam problem,zakładając profil 6 lat temu jak kupiłem konsole podawałem maila,potem założyłem konto microsoft też z tym samym mailem,i teraz zaczynają się problemy mail który podawałem podczas zakładania obu kont został usunięty bo z niego nie korzystałem a hasła do konta microsoftu nie pamiętam nie pomagają żadne pytania pomocnicze itp.po ostatniej aktualizacji nagle live zaczął prosić o maila aby potwierdzić dane,wcześniej dawałem anuluj i logowało normalnie do golda a teraz już nie da się przeskoczyć tego i wylogowywuje,mogę grać tylko offline.I teraz tak co mogę zrobić by zmienić tego maila ?dzwonić do microsoftu?i czy mogą mi w ogóle pomóc,a bardzo mi zależy na tym profilu.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. D1Vx71

    D1Vx71 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 26, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    Witam, poradziłeś sobie może z tym problemem???
    Bo mam taki sam i chce mój profil !!!! :))
     
  4. SuperSlimek

    SuperSlimek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 5, 2013
    Posty:
    64
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Potwierdź dane tak, jak ci każą... LOL
     
  5. D1Vx71

    D1Vx71 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 26, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    Ale własnie nie pamiętam jakiego maila użyłem
     
  6. Adam_Adamski

    Adam_Adamski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2013
    Posty:
    20
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Klikasz B i się to okno chowa, mi też wyskakuje ale ja mam jedne monitor do PC o konsoli i nie mam jak sprawdzić emaila gdy mam uruchomioną konsole więc klikam B i to się chowa :)
     
  7. SuperSlimek

    SuperSlimek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 5, 2013
    Posty:
    64
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Albo w dashboardzie gdy nie jesteś zalogowany to idziesz do załadki Sieci społecznościowe i tam będzie dołącz do Live. Zaloguj się stamtąd.
     
  8. D1Vx71

    D1Vx71 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 26, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    Adam_Adamsk - jak dam B to owszem okienko do wpisywania maila znika ale profil się nie loguje, więc wcale to nie rozwiązuje sprawy :)
    SuperSlimek- tam też woła maila i hasło :) ja raczej myslałem o podłączeniu dysku od konsoli do PC i jakoś pogrzebać w profilu i znaleść maila którego wtedy użyłem, co o tym myślicie?? już kiedyś podłanczałem dysk do PC bo byłem u kolesia z profilem na karcie pamięci i nie wiedziałem że ma bana na konsoli:) po powrocie do domu i przeniesieniu profilu na Hdd wyskoczyło "profil uszkodzony" :O po paru dniach czytania różnych mądrości udało mi sie za pośrednictwem paru programów odflagować profil..... może dzięki jakimś programom można przeglądać np. maila przypisanego do profilu.Na tamtym profilu kiszą się punkty microsoftu prawie 60000 :) no i co najważniejsze moje save!!! niechęć mnie bierze jak mam je wszystkie znów przechodzić by móc grać w necie nie od zera :)
     
  9. SuperSlimek

    SuperSlimek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 5, 2013
    Posty:
    64
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  10. wiesman

    wiesman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 26, 2013
    Posty:
    50
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Bytom
    Wciśnij B wyloguje cie a potem jeszcze raz sie zaloguj a jak sie nie uda . To tak
    1 stwórz nowy profil
    2 zaloguj sie na live na 1 padzie (ten nowy profil )
    3 odłącz konsole od internetu
    4 jak wywali z live . Zaloguj sie na2 padzie na twoje konto ( cały czas offline )
    5 podłącz konsole do internetu ale nie do live .
    6 wejdz w" zaloguj lub wyloguj " i wyloguj sie z tego nowego profilu

    Powinno działać :)


    wysłane z mojego xboxa za pomocą taptalk 4
     
  11. D1Vx71

    D1Vx71 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 26, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    yO!
    SuperSlimek nie zabardzo chcę by m$ interesował się moim klockiem:X
    Dobrze kombinujesz wiesman :) ale niestety nic z tego ...:( próbowałem twojego sposobu jak i wiele kombinacji podobnych do tego twojego ale jakiego sposobu bym nie użył w momencie wylogowywania "nowo powstałego profilu" wylogowywuje również ten 2 :((((
    Bardzo ciekawa kombinacja i wydawało by się że przejdzie ale w M$ ktoś o tym pomyslał :)

    Nadal czekam na ciekawe pomysły, działający pomysł NAPEWNO ZOSTANIE WYNAGRODZONY ponieważ strasznie mi na tym zależy;]
     
  12. DARREK

    DARREK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 4, 2012
    Posty:
    52
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    L-ca
  13. D1Vx71

    D1Vx71 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 26, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    Tak, ale niestety nie ma rozwiązania na mój problem:(
     
  14. SuperSlimek

    SuperSlimek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 5, 2013
    Posty:
    64
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Ja myślę, że mimo wszystko powinieneś zadzwonić do supportu. Albo napisać.
     
  15. wiesman

    wiesman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 26, 2013
    Posty:
    50
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Bytom
    Ogólnie działa ale na kontach na których było zapisane hasło na konsoli .

    wysłane z mojego xboxa za pomocą taptalk 4
     
Wczytywanie...

Poleć forum