1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Prosze o pomoc w wyborze

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez spraco, Listopad 6, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. spraco

    spraco Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2011
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam Serdecznie proszę o pomoc chce jeszcze dzisiaj zamówić zestaw na allegro a mam tylko 400zł i oto co upatrzyłem:

    OKAZJA! XBOX 360 HDMI FALCON 20GB KABLE POD +LT 3 (2752147272) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
    Xbox 360 ARCADE HDMI GWARANCJA Pełen Zestaw (2754563737) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
    ZESTAW XBOX 360 HDMI LT3,0 XGD3 GWARANCJA (2756508798) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
    Xbox 360 Arcade (2764358053) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

    który z tych byłby najlepszy? prosiłbym bardzo o jak najszybszą odpowiedź bo aukcje nie które się bd kończyć/lub zostały ostatnie sztuki

    na pewno będzie to konsola Arcade bo na inną sobie nie pozwolę dla tego mam też pytania dwa:

    Czy jakość obrazu itp będzie jak np w wersji premium?
    I ostatnie po zakupie konsoli chciałbym podpiąć pendriva 16GB ale czy da się do konsoli arcade? jak tak to do której z tych wymienionych? bo chciałbym aby pendrive służył jako dysk.I ostatnie pytanko czy pendrive jako dysk nie bd robił zwiech podczas gier itp?

    Bardzo Bardzo proszę o odpowiedż
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Odp: Prosze o pomoc w wyborze

    Nie przegladalrm twoich ofert. Szukaj konsoli od produkcji 2009 jasper. Kazda konsola na taasama grafike i przyjmuje te same urzadzena zew

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  4. spraco

    spraco Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2011
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    jednak prosiłbym o zobaczenie chociaż tych dwóch ofert:


    Xbox 360 ARCADE HDMI GWARANCJA Pełen Zestaw (2754563737) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
    ZESTAW XBOX 360 HDMI LT3,0 XGD3 GWARANCJA (2756508798) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

    która z tych ? kurcze no nie mam wiecej kasy a boje się troche bo taka masowa sprzedaż to konsola może miech pochodzić i rood a na jaspera nie mam jedynie któraś z tych 2 ofert prosze o pomoc
     
  5. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Obie to szroty po naprawach zajrzyj w komentarze,szukaj od os prywatnej :biggrin:
     
  6. spraco

    spraco Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2011
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a mam pytanie czy kupując xbox 360 jasper arcade nie przerobiony nie wiem jaki tam jest napęd ale czy wtedy przeróbka wiąże się już z urządzeniem ck3 itp czy np kabel ata(sata) wystarczy jeśli konsola nie była nigdy przerobiona? chodzi o arcade jasper?
     
  7. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Odp: Prosze o pomoc w wyborze

    Nie wysarczy sam sata.
    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  8. spraco

    spraco Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2011
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ee to odpada. Czyli te szroty wykluczyć? hmm to trzeba coś od prywatnej osoby wyczaić na allegro nie zbanowaną

    a te szroty nic nie warte???
     
  9. abdul190

    abdul190 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2012
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ruda Śląska
    Odp: Prosze o pomoc w wyborze

    Taka już naprawiania padnie szybciej niż myślisz. Lepiej albo jak ktoś wyżej napisał - szukać od prywatnej osoby lub dołożyć trochę kasy i kupić jaspera.




    _____________________
    Wytapane z GT-i9000 Galaxy S 3
     
  10. spraco

    spraco Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2011
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Panowie mam takie pytanie patrzę na allegro i jest sporo możliwych konsol ale nie przerobione i tak myślę przecież napęd

    Benq nie przerobiony wystraczy kabel sata bo do liteona to wiem ck3 itp ale do Benq sam sata by pierwszy raz odczytać klucz wystarczy? bo jak tak to by była fajna sprawa bo bym mógł coś dobrego kupić.Prosze o odpowiedz
     
  11. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  12. TheOFF

    TheOFF V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    341
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    UK
    Tak, do BenQ sam SATA + odpowiedni chipset wystarczą.
    Jednak muszę Cię zasmucić - w Jasperach są tylko i wyłącznie LiteON'y, do których potrzebny większy sprzęt.

    Nie pakuj się w jakieś regenerowane Falcony, bierz tylko i wyłącznie Jaspera v1 lub v2.
     
  13. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Litka tez od biedy zrobi bez niczego,wystarczy kabel zasilania troszke zmodyfikowac:worked_till_5am:
     
  14. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Odp: Prosze o pomoc w wyborze

    Tylko konsole z benq to dziadki już. Szukasz konsoli na siłę, nie a sensu juz pisać. Jak padnie ci konsola nie pytaj na forum.czy dasie naprawic odpowiedz nie

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  15. spraco

    spraco Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2011
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    dzięki kolego a i mam jeszcze takie pytanie bo ty na pewno bardziej jesteś rozeznany

    W wersji premium głównie są liteony a w arcade?(falcon/jasper) ?
     
  16. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
    Nie jesteś użytkownikiem. Nie możesz pisać w tym dziale. Temat do kosza a dla autora warn
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum