1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Prosze o Pomoc xbox 360 :)

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Fiffti50, Styczeń 15, 2012.

  1. Fiffti50

    Fiffti50 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam Jestem tu nowy . Wiec tak mam konsle xbox 360 juz jakis czas i kiedys tam zrobilem flash mam naped benqu i wszytsko ladnie chodzilo dotad az kupilem kinect i zagralem w jedna gre i bylo ok wlaczylem druga gre oryginalne i zaczelo sie cos aktualizowac i potem wyskoczyl bład i pisalo cos o jakims kodzie i nic nie dalo sie zrobic teraz jak wlanczam konsole to pojawia sie to samo co mam zrobic przepraszam jezeli cos moze zle okreslilem czy napisalem prosze o pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Quato

    Quato Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2011
    Posty:
    147
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    trzeba zmienic firmware napedu na nowszy LT+ i dokonczyc aktualizacje
     
  4. mlodzik13

    mlodzik13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    87
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Trójmiasto
    1. A więc tak ORTOGRAFIA :D
    2. źle opisany temat nie wiem daj fotkę tego co ci wyskakuje napisz co ci wyskakuje
    3. grasz na ON-line ?
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12089
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Podłącz pendrive z update 2.0.13146.0 lub 2.0.12599.0, konsola dokończy aktualizację lecz przeróbki oczywiście już nie ma w napędzie
     
  6. Fiffti50

    Fiffti50 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie pomga sciagnolem to i zgralem na pendriva i właczylem lecz nadal nic probowalem dzisiaj cos flashowac ale junglerflasher nie widzial napedu ani przez dosflash nic nie moglem zrobic :/
     
  7. mlodzik13

    mlodzik13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    87
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Trójmiasto
    czyli chyba załatwiłeś NAPĘD
     
  8. Fiffti50

    Fiffti50 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  9. mlodzik13

    mlodzik13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    87
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Trójmiasto
  10. Fiffti50

    Fiffti50 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ale jak chodzilo prawie 2 lata i dzisiaj nic nie ruszalem bo wogole nie moglem sie polaczyc z JF
     
Wczytywanie...

Poleć forum