1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Prosze o pomoc z Aktualizacja ;(

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Dziunek, Październik 16, 2011.

  1. Dziunek

    Dziunek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 15, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.
    Mam Xboxa360 Pro przerobiony.
    Sciągnelem sobie PES12 i chciałem zagrac kiedy wsadzilem płytke wyskoczyła mi aktualizacja i ja dalem Tak aby instalowalo aktualizacje..
    Mam problem bo nic nie moge zrobic wyskoczył mi jakis kod ze nie moge aktualizowac.
    Prosze o pomoc co zrobić.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. 3legan

    3legan Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 31, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Pewnie osunęło ci przeróbke, musisz dokończyć aktualizacje i na nowo przerobić napęd
     
  4. Dziunek

    Dziunek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 15, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale oto chodzi ze ja nie wiem jak aktualizowac..
     
  5. Dziunek

    Dziunek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 15, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Pisze tak:
    Nie mozna odczytac aktualizacji z plyty.Aby kontynuowac aktualizacje ponownie wloz plyte.
    Kod statusu: 22FB-351F-B800-0F00-C000-0013
     
  6. surferj24

    surferj24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2010
    Posty:
    444
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gotham City
  7. Dziunek

    Dziunek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 15, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  8. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Sciagnij dash 13599, wypakuj folder $systemupdate na pena i podlacz do konsoli. Aktualizacja sie dokonczy i konsola bedzie dzialac ale bedzie nieprzerobiona.

    Sent from my LG-P920 using Tapatalk
     
  9. Dziunek

    Dziunek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 15, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Niestety dash 13599 tez nie czyta..
    Prosze o pomoc...
     
  10. BROLY

    BROLY XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2011
    Posty:
    261
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Białaczów
    ale też Ci nie chcę zainstalować czy w ogole nie wykrywa?
     
  11. sznycha

    sznycha Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 7, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jak sprawdzic jakie mam lt ??i jesli mam 2.0 to moge aktualizowac pes12 bo juz raz mi usuneło przeróbke
     
  12. Dziunek

    Dziunek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 15, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  13. Dziunek

    Dziunek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 15, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok juz aktualizowalem.. Dzieki wielkie ;)
     
  14. wojti1830

    wojti1830 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 31, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Toruń
    mam podobny problem, wgrałem dash zaktualizowało się, ale teraz nie czyta mi żadnej płytki. czy to może być spowodowane tym że wszystkie gry mam wave 3?
    mam bodajże ixtreme 1,6
    proszę o pomoc!
     
  15. kacperex

    kacperex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2011
    Posty:
    314
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
    Spowodowane tym, że nowy Dash cofa przeróbkę! Musisz iśc i przerobić ponownie na nową wersję 2.0 lub samemu tego dokonać.
     
Wczytywanie...

Poleć forum