1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Proszę o pomoc z DLC RGH

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez herbertoss, Wrzesień 26, 2012.

  1. herbertoss

    herbertoss Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Witam, czy mógłby mi ktoś wytłumaczyć krok po kroku jak się wgrywa DLC na konsoli z RGH, jak zainstalować spolszczenie do Max Payne 3 i tekstury do Battlefield 3???
    jestem w tym wszystkim zielony więc proszę o szczegółowy opis operacji
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    w dziale rgh masz tutki nt temat. wrzucasz do konkretnego folderu recznie z menagera na konsoli, albo z kompa przez ftpa za pomoca np content manegera. proste jezeli masz konsole w otoczeniu sieciowym.
     
  4. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    Ściągnij sobie Content Managera i on załatwi za Ciebie ~95% Twoich problemów z wgrywaniem na dysk CZEGOKOLWIEK
     
  5. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    niestety nie polaczy sie za ciebie z pc :p
     
  6. roxes

    roxes Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    430
    Polubienia:
    20
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Planeta Mako
    Horizon jest dobry wystarczy pena sformatować pod boxa resztę zrobi za ciebie.
     
  7. herbertoss

    herbertoss Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    mam sformatowany dysk pod fat32 gry i arcade wszystko działa, tylko nie mogę włączyć żadnego DLC, ściągałem TU do gier, DLC wrzucałem do folderu content i nic nie działa

    co mam zrobić w tym content manager?

    z tego co czytam po forum to muszę mieć sieć żeby korzystać z content managera? a co jak nie mam, jak wgrać wtedy te dlc?
     
  8. herbertoss

    herbertoss Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    problem załatwiony, polecam program USBXTAFGUI , wszystkie DLC można wgrać podpinając sformatowanego pena z XBOXA bez żadnych problemów
     
Wczytywanie...

Poleć forum