1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Proszę o pomoc z iXtreme 1.6

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez vlopi, Grudzień 4, 2009.

  1. vlopi

    vlopi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2009
    Posty:
    33
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Jestem nowym użtkownikiem konsoli Xbox 360.

    Zmarnowalem już chyba 5 CD i dalej nie dam rady nic zrobic potrzebuje waszej pomocy. Robilem wszystko zgodnie z tematami jak przerobic Wavw 4 na wave 3. Bądz z wave 2 na wave 3. Gry ni działają nadal nie wiem co robie źle. Jeżeli ktoś może pomóc wytłumaczyc albo ma chwile na rozmawianie przez gg będe bardzo wdzęczny. Numer gg to 3345654
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    1. nie patchuj z wave2 na wave3 bo iX 1.6 odtwarza wave2
    2. nagraj grę z oryginalnym wave2 i wave3 i sprawdź czy działa
    3. daj log z abgx360 z nagranej już płyty tej co spatchowane jest z wave4 na wave3
     
  4. vlopi

    vlopi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2009
    Posty:
    33
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Nie bardzo wiem co zrobic w punkcie 3?
     
  5. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Włóż nagraną płytę do kompa => uruchom ABGX360 => tam gdzie masz FILES wybierz BURNED DVD => to co wyjdzie wklej tutaj (najlepiej jako screen)
     
  6. vlopi

    vlopi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2009
    Posty:
    33
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  7. vlopi

    vlopi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2009
    Posty:
    33
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  8. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Ta gra nie jest spatchowana. Nadal jest wave4.

    Teraz jak nie chcesz nagrywać raz jeszcze to użyj activate.iso a jak chcesz to dobrze spatchuj
     
  9. vlopi

    vlopi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2009
    Posty:
    33
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    mam pytanie:
    1. jeśli paczuje 360WavesPatcher ten program jest najprostszy do paczowania
    2. Po spaczowaniu sprawdzac jeszcze abx360 (pytam dlatego że raz piszą żeby sprawdzic a drugi raz żeby nie sprawdzac)
    3. gra chodzi na activite.iso (tylko sam wiesz jak to jest zmieniac na okraglo plytki żenada i dlatego ciągle walcze z tymi programami) jutro zgram jeszcze raz spaczowaną grę i dam znac w tym temacie czy działa czy nie zabardzo.
     
  10. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Z activate.iso chodzi bo właśnie jest wave4

    Obraz, który już spat****esz nie sprawdzaj
     
  11. vlopi

    vlopi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2009
    Posty:
    33
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Tak włąsnie zrobiłem nie sprawdzilem abx360 spaczowalem i gierka chodzi bez problemu. Dziekuje Ci serdecznie jak bede mógł Ci jakoś pomóc wal śmiało.
     
  12. SebeekS

    SebeekS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2009
    Posty:
    471
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Ostrowiec Świętokrzyski
    Po spatchowaniu możesz sprawdzać, ale pod warunkiem że w abgx ustawisz autofix na level0
     
  13. shibby20

    shibby20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    208
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    tylko co to da skoro abg i tak wywali bledy :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum