1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Proszę o pomoc z nagraniem gry

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Darkkingofgames, Listopad 8, 2009.

  1. Darkkingofgames

    Darkkingofgames Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 2, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam. Mam problem z grą którą ściągnąłem wczoraj z Internetu. Otóż chciałem ją nagrać IMGBurnem, i wypalić jak wszystkie inne gry na moim Xboxie 360 Ixtreme 1.6, lecz gdy ją wypaliłem, pojawiło się "logo xbox 360" i na dole jakieś przyciski do odtwarzania muzyki, a płyta ta była z grą a nie z muzykami. Później otworzyłem plik "iso" gry programem ,,UltraIso'' i zobaczyłem że są tam 3 foldery, zamiast 2. Zazwyczaj jest tylko "Audio_TS" i "Video_TS" A teraz widzę to są te dwa, i do tego jeszcze jakis jeden "$System" i w środku parę dziwnych plików. I myślę że to właśnie przez ten folder nie umiem odpalić mojej gry na Xboxie 360. Ściągnąłem tą grę drugi raz, z innej strony a patrzę w niej znowu to samo. Co mam zrobić z tym folderem? Mam stare Menu, czy dashboard jak to tam na to mówicie z Xboxa 360, nie te nowe, tylko te klasyczne. Czy ma to coś z tym wspólnego? Nie mogę grac nowego menu gdyż mam za mało miejsca na mojej Karcie Pamięci. Pozdrawiam i proszę o odpowiedź.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Gruchi

    Gruchi Banned

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    To tak wypadalo by kupic jakis dysk badz karte na te aktualki bo bez tego nie poszalejesz raczej
    Wypadalo by tez napisac na jaka plyte nagrales :>
     
  4. Darkkingofgames

    Darkkingofgames Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 2, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nagrałem na Verbatimie DVD+RW DL 8.5 GB Czy nie da się jakoś usunąć tych plików by chodziły na starym dashboardzie? Tak nagrywam każde gry i chodza.
     
  5. Darkkingofgames

    Darkkingofgames Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 2, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nagrywam grę: Dragon Ball Raging Blast.

    A z Pendrive to po pierwsze, czy nie dostanę RROD? Używam Pendrive który dostałem wraz z Supercardem DS one z mojego Nintendo DS'em. Nie zepsuło by się nic w Xboxie 360 jak bym go włożył?
    A po drugie, czy trzeba mieć kartę pamięci większą niż 64MB By zrobić tą aktualizację, bo moja posiada tylko 64.
     
  6. chmielek

    chmielek Banned

    Dołączył:
    Sierpień 4, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Częstochowa
    Ja mam dokładnie to co kolega. Znaczy się nie posiadam jeszcze przerobionej konsoli, ale wczoraj nagrałem sobie NBA 2k10 również na płytkach Verbatim 8.5GB DVD+R DL i na płycie również mam 3 foldery tak jak kolega. Lecz ja mam ten nowy dashport z awatarami i ze wszystkim, więc będę mógł sobie grać?
     
  7. chmielek

    chmielek Banned

    Dołączył:
    Sierpień 4, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Częstochowa
    Ja wiem wiem :) Ale nagrałem sobie, a konsole będę przerabiał wtedy kiedy wyjdzie nowy iXtreme na lite-ony. Więc uznajmy że mam przerobioną konsolę to będę mógł sobie pograć w to nba? Pograć w sensie czy dobrze nagrałem. Sprawdziłem wszystko abgx360 nagrałem ten plik .dvd to będzie wszystko chodziło jak należy?
     
  8. Darkkingofgames

    Darkkingofgames Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 2, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Tak, jak dobrze zgodnie z poradami nagrałeś to IMGBurnem to będzie ci działało poprawnie.
    A ja mam pytanie, mam kartę 64MB i czy jest jakiś sposób by włożyć do niej ten nowy Dashboard/NXE ?
    Proszę o odpowiedź i pozdrawiam
     
  9. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    te gry sa na wave 4
    uzyj patchera albo activate.iso
     
  10. abbot

    abbot Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Również mam ten sam problem. Activate iso. mam nagrane na 100% poprawnie, a pomimo to przy próbie odpalenia MW2, pokazuje się tylko komunikat "odtwórz dvd".
    Rozumiem, że każda gra wave 4 posiada te 3 foldery?
     
Wczytywanie...

Poleć forum