1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Proszę o pomoc z XBOX LIVE

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez bartek1980, Lipiec 16, 2010.

  1. bartek1980

    bartek1980 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2010
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    Witam,

    Bardzo Was proszę o pomoc w związku z niemożnością zalogowania się do xbox LIVE. Testując połączenie wszystko jest ok, dochodzi do xbox live i też jest ok. Natomiast próbując założyć konto na LIVE przechodzę przez wpisanie Windows ID, maila, hasła. imię, nazwisko, nr tel, później akceptuję regulamin i....Logowanie do usługi jest niedostępne.

    Pomocy, co mam robić, tylko łopatologicznie bo konsole xbox mam od 4 godzin

    Dołączam 2 zdjęcia

    [​IMG]
    [​IMG]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    W ustawieniach konsoli zmien region na UK lub USA.
     
  4. bartek1980

    bartek1980 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2010
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    nie wiem czy to zadziałało bo robiłem to ale nie resetowałem konsoli więc może to przez to ?
     
  5. mati007

    mati007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2009
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pruszków
    Resetowanie konsoli nic do tego nie ma.
     
  6. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    To co dziala czy nie?
     
  7. bartek1980

    bartek1980 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2010
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    nie działa :(
     
  8. bartek1980

    bartek1980 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2010
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    teraz już zaszedłem dalej..i przy samym końcu pokazuje mi się błąd nr 80154013
    Pomóżcie proszę
     
  9. Siwy96

    Siwy96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2010
    Posty:
    124
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Warszawa
  10. 65userow

    65userow Banned

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2010
    Posty:
    415
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  11. bartek1980

    bartek1980 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2010
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    przeczytałem to wszystko i niestety koleś nie dostał żadnego rozwiązania na swój problem także nadal szukam pomocy
     
  12. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Zadzwon na infolinie m$. Nic lepszego na razie nie przychodzi mi do glowy. Jak cos znajde to wysle Ci linka.
     
  13. gracek89

    gracek89 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 31, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  14. bartek1980

    bartek1980 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2010
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    konsolę nabyłem parę godzin temu, nówka, slim więc jaki ban ??
     
  15. gracek89

    gracek89 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 31, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a przez co puszczasz kabel do neta
     
  16. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    To i tak nie ma znaczenie, bo neta ma. Tylko jest problem z xbl.
     
  17. bartek1980

    bartek1980 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2010
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    bezpośrednio z modemu, ale z tego co mówi konsola połączenie jest OK
     
  18. chris1990

    chris1990 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Przepraszam ze w tym temacie poruszma swój problem

    Przepraszam że tak nie w temacie ale mam problem z podłączeniem x-box 360
    przez kabel hdmi pod tv samsung 40 seria b650,
    do przedwczoraj wszystko smigało aż nagle wybieram żródło hdmi i mam brak sygnału;/;/ na scart wszystko jest ok... ale jakosc obrazu niestety słaba...

    kupiłem drugi kabel tez lipa... rozmawiałem ze znajomym i raczej wykuczył
    żeby wejscie hdmi na x-box padło...:/ proszę o pomoc i dzieki z góry
     
  19. Dilek

    Dilek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Nisko
    Też dzisiaj dostałem swojego Slima. Dodatkowo kupiłem Forze 3 Halo ODST i Alan Wake'a. Ale chcę dokupic jeszcze parę gierek. Niestety trudno mi się zdecydować. Więc postanowiłem założyć Konto Xbox Live żeby miec dostęp do gier Demo, by potestować.

    Na początku miałem taki sam problem jak kolega w pierwszym poście.

    Ale teraz już działa.

    Zrobiłem tak.
    Założyłem nowe konto na gmailu w regionie United Kingdom.
    Konsolke przestawiłem na UK
    Anulowałem poprzednią próbę rejestracji do Xbl. (bo zapamietała moje wcześniejsze poczynania)
    Rejestracja powiodła się!
    Własnie ściągam Triala Wormsów ;)

    Spróbuj ;)
    Pozdrawiam... Dilek
     
  20. bartek1980

    bartek1980 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2010
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    spróbuję i dam znać czy się powiodło :)


    a zakładałeś jakiś Windows Live ID zanim zacząłeś się logować w konsoli?
     
  21. Shakedown

    Shakedown Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    156
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    nie zakladaj live id wczesniej, bo wtedy chyba nie dostaniesz darmowego miesiaca gold... tak jak koledzy pisali, ustawiasz region konsoli na uk, anulujesz poprzednia rejestracje i powinno smigac.
    P.S. jesli chodzi o maila to najlepiej na gmail.com :) bo kiedys przy wpisywaniu swojego maila np wp.pl nie dzialalo, nie wiem jak teraz
     
Wczytywanie...

Poleć forum