1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Proszę o pomoc z xboxem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez piotek1919, Styczeń 4, 2012.

  1. piotek1919

    piotek1919 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam taki problem mam przerobiona konsole działały mi na niej takie gry jak UFC 2010, mma2010 czy fight night champion. Chciałem zagrać w fife 12 i wyskoczył mi komunikat o aktualizacji kliknąłem „yes”. Konsola nie ukończyła aktualizacji nie było można nic na niej zrobić. Wgrałem nowego dasha pod kineta i teraz działają mi oryginalne gry ale te trzy które wymieniłem wcześniej już nie. Tutaj moje pytanie czy mam dalej przerobiona konsole?? Czy istnieje możliwość grania dalej na pobranych grach?? Dodam ze nie mam klucza napędu i nie wiem jaki napęd w konsoli posiadam. Konsola jest z września 2009 roku

    proszę was o pomoc bo ja nie mam zielonego pojęcia o tym
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. psilon

    psilon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2011
    Posty:
    240
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Niestety ta aktualizacja dasha usunela Ci przerobke
     
  4. piotek1919

    piotek1919 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No tak ale czy mogę go jeszcze jakoś przerobić nie idąc do serwisu i nie płacąc 50zł
     
  5. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Skoro piszesz, że nie masz zielonego pojęcia to zanieś konsolę do serwisu, bo jeszcze coś popsujesz.
     
  6. Jax9000

    Jax9000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2011
    Posty:
    328
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zielona Góra
  7. piotek1919

    piotek1919 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  8. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Oj, to sprawdź sobie po kolorze kabelków i będziesz wszystko wiedział.
    link
     
  9. LoNgEr_DGI

    LoNgEr_DGI Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    W-wa
    a po co otwieracz? Zwykła spinka do włosów albo śrubokręt wystarczy :]
     
  10. piotek1919

    piotek1919 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  11. SerwisKonsol

    SerwisKonsol Banned

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    446
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Masz liteona. Daj komuś do przeróbki albo kup probe i samemu, co może być trudne.
     
  12. piotek1919

    piotek1919 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a znacie jakiś serwis w głogowie co mi przerobi xa
     
Wczytywanie...

Poleć forum