1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Proszę o pomoc z xlink kai

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez z0nk31, Lipiec 20, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    Witam
    Chciałbym pograć na Xlinku ale coś mi źle chyba ustawiło.
    Mam już założone konto na stronie x-linka
    Mam już ściągnięty program "XLinkKai-7.4.22-win32" (mam system windows 7-64x)
    I najprawdopodobniej mam źle skonfigurowany bo co chwila słyszę dźwięk jakby urządzenie zostało znalezione (?) oraz nie widzi mi ilosci graczy
    [​IMG]
    pomozcie, chcialbym pograc :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Neski

    Neski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2011
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    od pewnego czasu tak jest - nie pokazuje liczby graczy w danym kanale
     
  4. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    no dobra a dlaczego nie moge sie polaczyc z nikim ?
     
  5. arekkobylo

    arekkobylo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    204
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zabrze
    Na pewno za duży ping aby się połączyć trzeba mieć max 30 ping.Wyłącz zaporę,antywirusa,gg,******* itp.
     
  6. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    a właśnie że mam wszystko powyłączane ale chodzi o to, że widzi HOST ale nie mogę dołączyć ze względu na wyskakujące okienko "Game is no longer avalaible" (w przypadku gry Borderlands). Inni mogą do mnie dołączać a ja już do nikogo nie mogę. Czemu, powie mi ktoś ? :)
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum