1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Proszę o pomoc.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Szyszeqq, Listopad 17, 2013.

  1. Szyszeqq

    Szyszeqq Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 17, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam mam dwa pytania:
    1.Czy jak zakupię grę GTA 5 na przerobionego xboxa a grę w wersji oryginalnej ze sklepu będzie mi działać ?
    2.Jak mam przerobionego xboxa mogę grać multiplayer czy muszę coś zakupić itd?
    Proszę o szybką odpowiedz !

    //Nazwa tematu powinna opisywać problem
    Warn, przeczytaj regulamin i zacznij się do niego stosować
    ~z0nk31
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mariusz1190

    mariusz1190 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    437
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    w-wa
    to zależy jak masz przerobioną tę konsolę? masz lt czy rgh? przy lt normalnie możesz grać online, przy rgh nie pograsz online
     
  4. Szyszeqq

    Szyszeqq Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 17, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jak można to sprawdzić ?
     
  5. mariusz1190

    mariusz1190 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    437
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    w-wa
    lt to przeróbka napędu odpalasz gry z płyt a rgh to płyty głównej gdzie gry odpalasz z dysku bez płyt
     
  6. Szyszeqq

    Szyszeqq Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 17, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Odpalam gry z płyt :) Mam jakieś 36 :)
     
  7. mariusz1190

    mariusz1190 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    437
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    w-wa
    to masz lt , tylko pamiętaj że nawet granie na orginałach też jest możliwość dostania bana za lt
     
  8. Szyszeqq

    Szyszeqq Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 17, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Czyli potem nie można grać na konsoli ?
     
  9. mariusz1190

    mariusz1190 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    437
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    w-wa
    na konsoli można , nie można online
     
  10. Szyszeqq

    Szyszeqq Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 17, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A i muszę podpiąć internet zrobić też konto na xboxa live ? Czy jak ?

    I co wtedy trzeba zrobić i za co takiego bana można dostać ?

    Alert -=SETH=- //Nie pisz post pod postem. Używaj opcji edytuj.

     
  11. mariusz1190

    mariusz1190 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    437
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    w-wa
    no jak chcesz grać online to internet jest wymagany:semi-twins: , i musisz założyć konto na xbl

    edit:
    nie pisz post pod postem używaj opcji edytyj,bana masz za przerobienie napędu,jak cię zbanują nie masz dostępu do xbl
     
  12. Szyszeqq

    Szyszeqq Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 17, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Dobra dzięki :D

    A kolegów mogę dodawać jakoś do znajomych ?

    A i ile mają procent że to wykryją i dostane bana?


    Alert -=SETH=- //Nie pisz post pod postem. Używaj opcji edytuj.

     
  13. sebiq85

    sebiq85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2012
    Posty:
    18
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    dawno banow juz nie bylo wiec jak wszystko wypalisz iahsem to prawdopodobnie nie dostaniesz
     
  14. Szyszeqq

    Szyszeqq Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 17, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    iahsem czyli ? I co z tymi kolegami jak można ich dodać ?
     
  15. Shiniox

    Shiniox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2011
    Posty:
    209
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rzeszów
    Ihas to specjalna nagrywarka.
    Kolegów normalnie dodajesz do znajomych, masz taką zakładkę, wystarczy ich zaprosić po ich gamertagu.
     
  16. Szyszeqq

    Szyszeqq Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 17, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Sorki ale czyli o co chodzi z tom nagrywarką?
     
  17. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    Mistrzu, Ihas to model nagrywarki którą stworzysz identyczną kopię 1:1. To znaczy że płyta nagrana w ten sposób niczym nie różni się od oryginalnej - inne nagrywarki tak nie nagrają więc wymagany jest Ihas.
    Przy zbanowanej konsoli tracisz możliwość połączenia z xbox Live a co za tym idzie nie będziesz mógł grać online, nie będziesz widzieć znajomych itd.
    To tak jakbyś nie podłączył jej do internetu.
    Przy przeróbce LT 3.0 ban jest praktycznie znikomy, od 2009 nie było banów za przeróbkę LT.
    Jeśli chcesz grać online to musisz posiadać:
    grę online
    konto xbox live
    wykupiony dostęp do xbox live
     
  18. Szyszeqq

    Szyszeqq Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 17, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ,,wykupiony dostęp do xbox live'' Czyli xbox gold ?
     
  19. Talibrr

    Talibrr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2013
    Posty:
    401
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Tak, tylko dzięki złotemu kontu możesz grać przez sieć

    Wysłane z mojego GT-N7000 przy użyciu Tapatalka
     
Wczytywanie...

Poleć forum