1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Proszę o pomoc.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez majkel555, Luty 27, 2010.

  1. majkel555

    majkel555 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 27, 2010
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam ! Jestem od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem konsoli xbox360. Mam problem z kopiami zapasowymi gier i zwracam się o pomoc. Moja nagrywarka to liteon lh-20A1L a płyty na które nagrywam gry to emtec. Grając w fifę 10 tak po 15 minutach wyskakuje komunikat przeczyść płytę szmatką. Nagrywałem na 3 płytach i ciągle to samo. Czytając forum doszedłem do wniosku że może być to wina płytek, jednak gry tekken 6 i fight night round 4 działają na emtecach normalnie. Jedyny problem jaki się pojawił to ten ze ściereczką podczas włączania sie fight nighta ale gdy nagrałem grę 2 raz to wszystko jest ok. Z góry dziękuję za pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dziewczyna

    dziewczyna Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2009
    Posty:
    98
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Podkarpacie
    pewnie masz błędy crc w obrazie, spróbuj przelecieć abgx'em. Mam tak samo z jedną grą, po kilkunastu minutach wyskakuje tekst ze ściereczką ;/
     
  4. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Było już parę podobnych tematów . Problemem może być nagrywarka , zakurzony napęd w konsoli oraz kilka innych rzeczy .
     
  5. majkel555

    majkel555 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 27, 2010
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dziewczyna <-- sprawdzałem i nie ma żadnych błędów crc
     
  6. Tony745

    Tony745 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    to moze wydaj ciut wiecej i kupuj verbatimy?:)
     
  7. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    A co mu niby Verbatimy pomogą ? Że niby w magiczny sposób gra na Verbatimie zadziała bez problemu ??
     
  8. majkel555

    majkel555 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 27, 2010
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Maclogan <-- jednak potrafią troche dać verbatimy bo działa na nich normalnie fifa . :)
     
  9. XboxArcade18

    XboxArcade18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lubin
    mi chodzi na titanumach za 3zł
     
Wczytywanie...

Poleć forum