1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

prosze o pomoc

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez xxxboxxx, Październik 26, 2010.

  1. xxxboxxx

    xxxboxxx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2010
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    witma mam 2 ptytania...pierwsze czy majac ixtreme 1,6, esli gra ma wave 2 ,musze patchowac gre na jaki kolwiek inny wave??czy bez kombinacji gra pojdzie?? 2 pytanie czy na wersi dashborda 2.0.12416.0 odpali fable 3 czy nie ma szans z gory dziekuje
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Sagajx

    Sagajx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 16, 2010
    Posty:
    215
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    -tak
    -tak
     
  4. xxxboxxx

    xxxboxxx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2010
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    tak czyli nie musze kobinowac i fable zadziala czy nie??
     
  5. Sagajx

    Sagajx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 16, 2010
    Posty:
    215
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    NIE :p wszystko git
     
  6. Wampirek

    Wampirek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 12, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    hej, nie wiedziałam gdzie się podpiąć, a nie mogłam znaleźć nic na forum bo dużo tu tematów. Jeśli zły dział proszę moderatora o przeniesienie. Mam problem z patchowaniem gry na xboxa 360. System operacyjny to vista. Przy patchowaniu wyskakuje mi błąd can't open the specified image file... O co kaman ? Dodam, że ta sama gra na PC z xp została normalnie przerobiona tym samym programem.
     
Wczytywanie...

Poleć forum