1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Proszę o pomoc !

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez n003, Listopad 17, 2010.

  1. n003

    n003 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 14, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Przy nagrywaniu gier przez imgburn ciągle mi sie pojawia blad ZAWSZE przy 50% ;/ dlaczego ? mam plytki emtec
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Onicniepytaj

    Onicniepytaj Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2010
    Posty:
    5433
    Polubienia:
    1698
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Śląsk!
    Być może nieodpowiednie płyty.
    Wypróbuj płyty DVD DL +R Verbatim (4x) i wtedy napisz co się dzieje.
    Być może i twoja nagrywarka się żegna... Albo przeszkadzają jej programu typu Alcohol czy DT.

    Ale jak piszę najpierw dla próby nagraj na Verbatimce czy też tak będziesz miał.
     
  4. n003

    n003 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 14, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wiesz caly czas nagrywalem na emtecch i to bylo losowanie, za 1 razem sie nigdy gra nie nagrala, albo za drugim albo za trzecim ale jak sie w koncu nagralo to gra chodzila ;p
    a teraz tak sie dzieje od jakiegos czasu, img burna mam najnowszego, patcher tez dziala ok

    na verbatimki troche mi zal kasy no ale sprobuje...
     
  5. LoNgEr_DGI

    LoNgEr_DGI Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    W-wa
    Ja wypalam na emtecach, tdk, maxelach, activejet itd. Wszystko śmiga - wątpię żeby problem leżał po stronie DVD DL. Płyty Verbatima to jakiś mit :p Nie jestem ekspertem ale wydaje mi się, że im lepsza płyta tym dłuższa żywotność i większa zawartość aluminium, srebra czy złota - zależy czego się używa :/ Spróbuj zrobić aktualizację firmware'u nagrywarki to może pomóc.
     
  6. Floyd

    Floyd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    799
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żyrardów
    Wywalić wszystkie zbędne programy, spróbować nagrać gre "Xbox Beckup Creator" (waga 700KB), który to posiada w paczce ZIP pliki ASPI, jeśli ten układ nie pomoże, wymiana nagrywarki, lub zmiana płyt na lepsze/gorsze (u mnie bywało różnie).
     
  7. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    Wypal płytę programem CloneCD jet bardzo łatwy w obsłudze sam nim nagrywam i wszystko chodzi git oczywiście na Verbach no i kilka Emteków też.
     
  8. n003

    n003 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 14, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wypalalem w clone ale nie dziala.

    a te firmware to nie wiem o co chodzi, moze ktos wytlumaczyc jak ma czas ;] bede wdzieczny,( mam laptopa toshibe satellite)nagrywarka :MATSHITA DVD-RAM UJ-850S ATA Device
     
  9. ATi

    ATi Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2010
    Posty:
    272
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Milanów
    Bo nie masz pliku .dvd lub jest w nim źle zapisany kod zmiany warstwy. Puść obraz płyty przez abgx360 a on utworzy ci plik .dvd i ten plik razem z obrazem .iso nagraj
     
  10. n003

    n003 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 14, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    plik. dvd zawsze mam, nie wierze zeby byl zly bo jest z zaufanego zrodla, sprawdze na drugim lapku i dam znac
     
  11. ATi

    ATi Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2010
    Posty:
    272
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Milanów
    Co sprawdzisz? Puść przez abgx i będziesz pewny co do poprawności plików, i przy okazji będziesz miał pewny plik .dvd
     
  12. tunio55

    tunio55 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2009
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Barlinek
    wypal na laptopie , mozliwe ze masz złą wypalarke w kompie
     
  13. n003

    n003 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 14, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    hmm ati, albo ktos inny, mozecie podac wersje do abx'a i wave patchera jakiego uzywacie? moze ja mam jakies lewe i dlatego sie tak dzieje, z gory dzieki wielkie
     
  14. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
    To wlasnie moze byc glowny problem...
     
  15. n003

    n003 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 14, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    powiadasz, że kiepska nagrywarka?
     
  16. DJDIDO88

    DJDIDO88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2010
    Posty:
    1135
    Polubienia:
    77
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Jarosław
    jak masz to zainstaluj starszą wersję ImgBurn'a tą najnowszą odinstaluj. Wtedy spróbuj. Wyłącz wszystkie procesy w kompie tak żeby tylko działał program ImgBurn. Pozdro!
     
  17. popo601

    popo601 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A ja od zawsze wypalam Decrypterem i zawsze jest ok a obsługa również bardzo prosta raz w ustawieniach wpisałem Layerbreak i teraz tylko palę
     
  18. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Mozliwe ze nagrywarka nie radzi sobie z przejsciem na druga warstwe plyty. Spruboj nagrac cokolwiek na zwykla plyte DVD (nie DL) i sprawdz.
     
  19. n003

    n003 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 14, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    zostane przy imgburn, jak mozna prosic o link do dobrej wersji imgburna i 360 wave patchera to bede bardzo wdzieczny, dziekuje
     
  20. ATi

    ATi Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2010
    Posty:
    272
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Milanów
    360 waves patcher.rar <------- Tu masz link do wave pathera, a imgburn'a to linków do ściągania na pęczki w googlach
     
Wczytywanie...

Poleć forum