1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

prosze o pomoc

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez nowak_Xbox, Maj 11, 2011.

  1. nowak_Xbox

    nowak_Xbox Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 2, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    olsztyn
    witam nie za bardzo sie na tym zanim i przeglądałem trochę forum i nie znalazłem i może mi ktoś poda link do kodeków?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jax9000

    Jax9000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2011
    Posty:
    328
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zielona Góra
    Jesli chcesz ogladac filmy na xboxie to musisz połączyć się z xbox live. To jest 1 opcja, która dodaje tylko jeden kodek tzn .avi
    Istnieje 2 opcja czyli wgranie kodeków przez pc ale to się wiąże z otwieraniem X'a - do końca nie wiem. No i 3 opcja, najbardziej optymalna - konwertować filmy na .wmv
     
  4. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    jesli chodzi do xboxa to i tak nie wgrasz ich offline wiec nie wiem po co ci one
     
  5. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Avi to nie kodek, a rozszerzenie, kodek to np xvid, divx i takie konsola pobiera z XBL

    No wlasnie nie wiesz, to nie wprowadzaj innych w blad, te kodeki mozna tylko pobrac za pomoca konsoli
     
  6. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica

    nie prawda....jtag...mozna dograć....
     
  7. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    To prawda,ale wydaje mi się,że kolega nie ma jtag-a.
     
  8. Jax9000

    Jax9000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2011
    Posty:
    328
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zielona Góra
    Hymm żal, typowy cwaniak internetowy... próbuje się wywyższyć ale mu nie wychodzi, jak nie masz nic do wprowadzenia, to nie nabijaj se postu. Po za tym skoro nie wiesz to nie wprowadzaj innych w błąd.

    Co do tematu... jest dosc fajny programik ktory skonwertuje Ci sporą ilosc filmow (DivX, XviD, AVI, WMV, MPG, MPEG, MP4, M4V, FLV, 3GP, ASF, RM, RMVB, MOV, MOD, ASX, MKV, OGM, SVCD, VCD) a mowa o All video to WMV converter. Swojego czasu go uzywalem, ale przesiadlem sie na DVD z wejsciem na usb.
     
  9. nowak_Xbox

    nowak_Xbox Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 2, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    olsztyn
    ok dziek tak to mam elite na oryginałach i pod kablem od neta :)
     
  10. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
    Dobrze napisal, bo 95% osob nie ma JTAGA i jedyna mozliwosc to wgranie przez live.
     
  11. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    A no mozna tylko czego nie mozna zrobic w jtagu ?
    I ile osob ma tego jtaga obecnie ?

    Nie bede z toba rozmawial bo nie warto, nie dorastasz mi do piet, a to ze cie poprawiam bo piszesz nie prawde to nie jest cwaniactwo, ale ty tego jak widac nie rozumiesz z reszta tak samo jak nie odróżniasz rozszerzenia od kodeka i wprowadzasz innych w blad
     
Wczytywanie...

Poleć forum