1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Prosze o pomoc

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Maniak123, Sierpień 3, 2011.

  1. Maniak123

    Maniak123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    146
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Aktualnie mam neta radiowego,kabel jest na wkretke,zamierzam za kilka tygodni zmienic neta z firmy telsat i to juz nie jest radiowka,jezeli podepna mi neta do kompa kablem ethernet to w jaki sposob polaczyc konsole z kompem aby moc pograc przez live?to jedno gniazdo bedzie zajete w kompie.Czy istnieje jakis rozgaleznik zeby podlaczyc dwa przewody ethernet?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. MrDraiger

    MrDraiger V.I.P V.I.P XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2009
    Posty:
    2859
    Polubienia:
    334
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Inowrocław
    Tak, takie cudo nazywa się router :)

    Wysłano z Xperii X8
     
  4. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Możesz po prostu dokupić następną kartę sieciową. Koszt kilku zł.
     
  5. yaro555

    yaro555 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2010
    Posty:
    330
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Skierniewice, Poland
    Najlepiej router!!!
     
  6. fobis33

    fobis33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2011
    Posty:
    136
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    krakow
    lepiej modem. ja tak mam podpietego neta do x'a , pc oraz tv... pobiera mniej pradu niz router (~router-5zl miesiecznie, modem ~30gr miesiecznie). dla kogos kto studiuje kazda zlotowka sie liczy xDDD . pozatym jest bez-awaryjny (pewnie zalezy od modemu) ale 2 routery juz spalilo mi przez burze . modem trzyma sie juz 5 lat.
     
Wczytywanie...

Poleć forum