1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Proszę o pomoc.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Biały1407, Styczeń 31, 2012.

  1. Biały1407

    Biały1407 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2012
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam wszystkich otóż mam taki problem kupiłem sobie Xbox 360 przerobionego, nagrałem pierwsza płytkę przez ImgBurn i gdy ja włożyłem pokazało sie logo Xbox i po chwili czynność nieobsługiwana.Proszę o pomoc.Mam nagrywarkę LG.;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    pewnie masz stara przerobke
     
  4. Biały1407

    Biały1407 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2012
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Tylko dlaczego w inne gry mogę grac takie jak Gta 4 czy Fifa11 a ta nie chodzi może coś żle nagrałem.
     
  5. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  6. uszyneq

    uszyneq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2011
    Posty:
    753
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    nagrywales pewnie nowe gry a one potrzebuja nowej przerobki..

    fifa 11 (ma ona juz poltora roku) to nie nowosc wiec i przerobke masz pewnie nie najnowsza i dlatego masz taki problem..
     
  7. Biały1407

    Biały1407 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2012
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    W paczce był plik iso i dvd i nagrałem plik dvd przez ImgBurn z prędkoscią 2,4x.Tak sobie myślałem żeby przepuścić jeszcze raz obraz przez abgx360 powstał by nowy plik dvd może to by pomogło.
     
  8. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Masz LT 2.0 lub 3.0? Jaką grę nagrywałeś?
     
  9. Biały1407

    Biały1407 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2012
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Dragon Ball Z Ultimate Tenkaichi 2011.
     
  10. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  11. Biały1407

    Biały1407 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2012
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    To czyli w nowe gry sobie nie pogram jedynie oryginalne.
     
  12. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Nie pograsz w nowe gry, bo one są zabezpieczone systemem XGD3, musisz wgrać LT 3.0 lub 2.0.
     
  13. Biały1407

    Biały1407 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2012
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A da rade to samemu wgrać sorki ze tak truje wam dupska ale jestem trochę ciemny w tych sprawach.
     
  14. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  15. Biały1407

    Biały1407 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2012
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jeszcze jedno pytanie gdy wgram L.T 3.0 to z przeróbka nic się nie stanie.
     
  16. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    LT 3.0 to jest właśnie najnowsza przeróbka.
     
  17. Biały1407

    Biały1407 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2012
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Dzięki bardzo za pomoc w razie jak by coś mi nie poszło to mogę liczyć na pomoc.
     
Wczytywanie...

Poleć forum