1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Prosze o rade :)

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Przemas1990, Czerwiec 18, 2010.

  1. Przemas1990

    Przemas1990 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzień Dobry :) Chciałbym prosić o jakaś rade ponieważ dzisiaj na mojej konsoli pojawiły się 3 czerwone diody ( Lewa górna i dwie dolne) dodam ze w środku była płyta z gra Fifa 2010 , która była dosyć zarysowana ( ostatnio po rozegraniu meczu konsola zacinała się , i jedynym wyjściem było wyłączenie jej). Gdy zobaczylem te 3 czerwone diody w pospiechu wylaczylem konsole . Odlczylem zasilacz wyciagnelem kabel HD , by za chwila podlaczyc wszystko znowu . Konsola załaczyla sie bez problemu w wyciagnelem zrysowana plyte i wlozylem swiezo nagrana . Teraz Xbox działa poprawnie .
    Moje pytanie , co powinienem zrobić ? podjąć jakieś kroki mające na celu zabezpieczenie konsoli przed przegrzaniem ? Dodam iż nie nalezę do ludzi najbogatszych więc chciałbym uniknąć dodatkowych kosztów :D
    ps. Posiadam wersje Elite .Zakupiłem ja w listopadzie 2008 roku . Dotychczas nie było żadnych problemów.
    Z góry dziękuje za odpowiedz :) Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pszczoła

    Pszczoła Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2010
    Posty:
    275
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    pOWIEM CI ,ZE JAK RAZ CI WYSKOCZY rrod TO JUTRO CZY NAWET DZXISIAJ NIE WIADOMO KIEDY ALE NAPEWNO CI WYSKOCZY.. ODDAJ JA DO SERVISU NA JAKIEŚ OCZYSZCZENIE ,ODKURZENIE NOWĄ PASTE.. MOZE TO COS POMOZE. :)
     
  4. jerro

    jerro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    140
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    bzdury gadasz i tyle!RROD może wyskoczyć jednorazowo od źle podłączonego nawet kabla , od zmiany napięcia itd. to nie wyrok!i nie musi się powtórzyć!nic nie rób , graj i obserwuj , co najwyżej zmień ustawienie - może jej za gorąco ?połóż poziomo i obserwuj , źle zrobiłeś ,że nie odczytałeś kodu błędu - na drugi raz (oby nie ), odczytaj kod , co się stało ...jak odczytać poszukaj na forum .
     
  5. Przemas1990

    Przemas1990 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jestem absolwentem technikum informatycznego , wiec gore wzięło przyzwyczajenie czyli jak coś nie działa to REboot ;d akurat miałem to szczęście ze w tym momencie poskutkowało ;d wielkie dzięki za pomoc . Teraz czuje się o wiele lepiej ;d :shisha
     
Wczytywanie...

Poleć forum