1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Proszę o radę!

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez just, Styczeń 19, 2009.

  1. just

    just Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witajcie,
    muszę przyznać - jestem nowicjuszem jeżeli chodzi o konsolę. Szukam XBOX'a 360 tanio na sprzedaż. Nie interesuję mnie dysk, ponieważ będę kupował gry oryginalne. Chodzi mi o to, aby podpiąć konsolkę pod telewizor i żeby wszystko śmigało. Nie zależy mi również na wyglądzie itp. Mógłby ktoś mi podesłać link do aukcji na Allegro, która jest warta zakupu? Chodzi mi również oczywiścię o cene.

    Jeżeli byłby ktoś tak miły, dzięki wielkie.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kompot

    kompot Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2008
    Posty:
    159
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    A co ma dysk do oryginalnych gier? Jeśli będziesz śmigał na oryginałkach to tymbardziej sie przyda do rozgrywek na XBL
     
  4. obcy33

    obcy33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    616
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz/Świecie
    sam wiesz ile chcesz wydać więc sam powinieneś poszukać. jedyna rada to zerkaj na komentarze danych użytkowników aby nie wpakować się w jakiś syf
     
  5. just

    just Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  6. kompot

    kompot Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2008
    Posty:
    159
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
  7. just

    just Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  8. kompot

    kompot Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2008
    Posty:
    159
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    Jeśli to Falcon to jest to dobra oferta tylko będziesz musiał pomyślec o karcie pamięci/dysku na zapis gry, profil
     
  9. just

    just Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Eh... No tak zapomniałem... Chciałbym znalezc jakas aukcje gdzie wszystko jest juz w komplecie oraz ma wejscie HDMI. Może ktoś z Was ma na sprzedaż taki zestawik? ;-)
     
  10. kompot

    kompot Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2008
    Posty:
    159
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    myślę że dobrym rozwiązaniem będzie nowy arcade a kabel HDMI sobie dokupisz jeśli Ci sie nie spieszy mozesz zaczekac az piekara wystawi na allegro nowe arcade klocki(ok. 500zł) ale troche czekania będzie
     
  11. just

    just Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Sorry, że zadaje takie głupie pytania - ale obiecuje, że to ostatnia seria.

    a) czy bez dysku będę mógł grać?
    b) czy bez dysku będę mógł saveowac gry?

    Czy każdy XBOX 360 obsługuje HD ready?
     
  12. janek418

    janek418 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2008
    Posty:
    130
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Słupsk
    bez dysku bedziesz mogl grac, ale zeby zapisywac stan gry bedzie ci potrzebna memorka dolaczana do zestawu arcade
     
  13. kompot

    kompot Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2008
    Posty:
    159
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    Podobno nie ma głupich pytań :)
    a)Tak
    b)Nie próbowałem ale wydaje mi sie ze nie zrobisz nawet profilu
    z wyjściem HDMI tak
    Przy zakupie zapytaj się jaka to wersja jeśli falcon lub jasper to bierz poczytaj o tym na forum
     
  14. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    tak
    tak
    tak
     
  15. just

    just Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  16. bacz3k

    bacz3k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2009
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    lepiej na crt :D dozbieraj z 1,5 tys to może coś ciekawego uda się wychaczyć .
     
  17. just

    just Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  18. kompot

    kompot Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2008
    Posty:
    159
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    powiedz ile chcesz cali i jaki masz budżet
     
  19. just

    just Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  20. kompot

    kompot Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2008
    Posty:
    159
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    Z jednym bad pixelem i bez HD?
    Dozbieraj troche i kup coś z Full HD
    Ja mam Samsunga T240HD i tez Ci go polecam co prawda ma 24'' ale jest to Full HD ma 2x Hdmi, Dvi D-Sub i troche przekracza twój budżet

    Wyniki wyszukiwania - Aukcje internetowe Allegro
     
  21. just

    just Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czytałem, że nie warto kupować FULL HD z racji tej, że tylko kilka gier obsługuje full. Czy to prawda? :p No i szukam bardziej tv niz monitora, w domu mam 3 laptopy nie mialbym gdzie go podlaczyc nawet.
    @edit

    a ten?
    http://allegro.pl/item530933587_hit_markowy_telewizor_lcd_32_hd_reday_799zl.html

    :p
     
Wczytywanie...

Poleć forum