1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Prosze o wmiare szybka pomoc

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Kubson3481, Grudzień 17, 2015.

  1. Kubson3481

    Kubson3481 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2015
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    mam x-boxa 360 od nie całego roku kupilem 2 tyg temu wiedzmina 2 i skonczylem 1 połowe i teraz mam włozyc truga czesc gry czyli dysk 2 gdy włoze 2 dysk pisze zebym wlozyl 1 nie wiem o co chodzi jak wloze 2 czesci to sie pewnie zatanie prosze o pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kubson3481

    Kubson3481 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2015
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    za wszystkie odpowiedzi z góry dziękuję
     
  4. jary84

    jary84 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2010
    Posty:
    190
    Polubienia:
    33
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Andrychów
  5. Kubson3481

    Kubson3481 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2015
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    nwm o co chodzi dodam ze wersja rozszezona
     
  6. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    jakiego xboxa masz.
    przerobionego, nieprzerobionego ?
    jeśli przerobionego to jaką metodą, LT czy RGH ?
    gra oryginalna czy pobrana z sieci ? daj więcej szczegółów bo nikt tu szklanej kuli nie posiada.
     
  7. Kubson3481

    Kubson3481 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2015
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    słuchajcie moi drodzy nic nie przerabiane x-box był ze sklepu a gra jest nie kupiona w sklepie wiedzim 2 edycja rozeszezona
     
  8. UkrytyUser

    UkrytyUser Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2014
    Posty:
    2
    Polubienia:
    73
    Punkty za osiągnięcia:
    13
    Nie do konca zrozumialem, ale jesli gra prosi o 2ga plyte, ty jej nie wkladasz bo sie boisz ze sie"zatnie"? Po prostu wyloz 1 plyte i wsadz 2 lub zainstaluj 2 plyty na dysku twardym...

    Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka
     
  9. mk1981

    mk1981 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    125
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    "W miarę" pisze się oddzielnie :)


    Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

    Hahahaah chciałem kto samo od razu napisać :)


    Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
     
    Ostatnio edytowane przez moderatora: Styczeń 24, 2016
Wczytywanie...

Poleć forum